април 25, 2024

Николета си ги уголеми по празниците (Снимка преди и след)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-si-gi-ugolemi-po-praznicite-snimka-predi-i-sled/142077 Kliuki.net
Николета си ги уголеми по празниците (Снимка преди и след)

Николета Лозанова е твърде ниска, а огромният размер, който си е избрала, може да не приляга на физиката й

[caption id="attachment_58116" align="alignleft" width="300"]Николета Николета с нов силикон по празниците[/caption]

Николета Лозанова си уголеми бюста по празниците, видя Kliuki.net. Плеймейтката е удвоила кубиците, личи от последната й снимка, а фенове побързаха да заподозрат, че новите й силикони са подарък за Коледа от Валери Божинов. Самата Николета си ги снима и пусна снимката в социалната мрежа, облечена като Снежанка с червена ябълка в ръка. Само дето деколтето на истинската Снежанка от приказките едва ли е било толкова смело.

Според потребители Николета умишлено се е облякла така, за да покаже новата си придобивка. За съжаление, повечето потребители злобно изкритикуваха новия бюст на Лозанова, сравнявайки го с отхапани наденички, писа HotArena.net.

Възможно е наистина новият бюст да не е пропорционален. Николета е твърде ниска, а огромният размер, който си е избрала, може да не приляга на физиката й.

Проверка на Kliuki.net показа, че пластичните хирурзи не препоръчват поставянето на толкова големи импланти при жени с телосложението на Николета. Това може да се отрази на стойката, като жената се прегърби. Може да има и вредни последици за здравето, размахват пръст запознати.

Дано все пак Николета е ползвала услугите на проверен и вещ хирург, който я е предупредил за опасностите.