март 21, 2023

Николета стана за смях! Обърка Ивета на Милен Цветков с колежка

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-stana-za-smyah-obarka-iveta-na-milen-cvetkov-s-kolezhka/142398 Kliuki.net
Николета стана за смях! Обърка Ивета на Милен Цветков с колежка

Плеймейтката замеси водещия на нова в роман със собствената му съпруга

Колосален гаф сътвори Николета Лозанова в поредния епизод на „Поверително“. Тв водещата пусна по следите на Милен Цветков папараци, които го изловиха в роман със… собствената му съпруга. Цялата зрителска аудитория се смя до сълзи на екипа на Лозанова. Вместо да си напишат внимателно домашното те сериозно се издъниха.

В анонса на предаването бе оповестено, че Милен е бил забелязан да похапва в обикновен ресторант, а след това да се грижи за храната на своя колежка. С дамата той се държал твърде дружелюбно и фамилиарно, а отношенията им били повече от приятелски, разказват от екипа на Лозанова.

[caption id="attachment_60380" align="aligncenter" width="300"]Николета хвана Милен Цветков с ... жена му Николета хвана Милен Цветков с ... жена му[/caption]

Единствената подробност, която пропуснаха папараците на Николета е, че Милен се отнасяше с така любов и загриженост към съпругата си Ивета. Чаровницата не обича медийното внимание и стои далеч от него.

[caption id="attachment_60379" align="aligncenter" width="300"]Водещият със съпругата си Водещият със съпругата си[/caption] Гафът на плеймейтката окончателно отказа аудиторията от предаването й, което и без това върви надолу. От известно време Ни Ло не предлага на феновете си нищо интересно и бавно, но сигурно губи от колежката си Венета Райкова.Milen 2

Водещата стигна до отчаяния ход да показва дъщеря си в ефир, като гост на шоуто. Решение, предизвикало гневни реакции на цялата общественост, особено сред майките.