юни 19, 2024

Николета втрещи с перманентни вежди в „Къртицата“

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-vtreshti-s-permanentni-vezhdi-v-karticata/143693 Kliuki.net
Николета втрещи с перманентни вежди в „Къртицата“

Николета се появи с изрисувани вежди в Къртицата и отнесе доста шеги из мрежата

Николета Лозанова показа не само забележително свеж стайлинг в Къртицата, но и уникален грим. Бившата мис Плеймейт се появи с перманентно изрисувани вежди и буквално срути от смях мрежата. Поканената за гост – коментатор в студиото водеща, събра погледите с изражението на лицето си.

„Визията й е направо безценна“, „Това е жив пример, как не трябва да се гримира една жена“, коментират потребителки из мрежата.

[caption id="attachment_70781" align="alignleft" width="300"]Николета втрещи с перманентни вежди Николета втрещи с перманентни вежди[/caption]

Дори феновете на Николета се зачудиха дали с гримьорката й Джули не са скарани нещо, защото красавицата изглеждаше меко казано странно. „Който й е рисувал веждите, направо се е престарал“, коментират зрители из форумите.

Според голяма част от потребителите, Ни Ло се е изложила не само с грима. Коментари имаше и относно ролята й на коментатор. „Жал ми е за това момиче, не може да каже две изречения“, „Уж е водеща, а се притесни като ученичка, непрекъснато се обърква“, коментират в мрежата.

[caption id="attachment_70782" align="alignright" width="300"]Мис Плеймейт направо шашна с грим Мис Плеймейт направо шашна с грим[/caption]

Николета бе поканена за гост — коментатор в студиото на Къртицата, специално за финала. За разлика от миналата година, когато бе ко-водеща, тази реши да се изявява като анализатор. До последно плеймейтката беше убедена, че Георги е Къртицата, а и той самият ловко успяваше да заблуди всички, почти до самия край.