юни 19, 2024

Николета втрещи със сбръчкано лице и шия!

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-vtreshti-sas-sbrachkano-lice-i-shiya/138379 Kliuki.net
Николета втрещи със сбръчкано лице и шия!

По време на снимките за рекламите на „Къртицата” екипът е забелязал необичайни бръчки по лицето и шията на моделката

[caption id="attachment_27753" align="alignright" width="300"]Зрителна измама ли са бръчките на Николета? Зрителна измама ли са бръчките на Николета?[/caption]

Николета, която ще е една от звездите в новото шоу, винаги се е гордеела с безупречния си външен вид. Въпреки многобройните обвинения за прекаленото обработване на снимките си и за прекомерната употреба на фотошоп, лицето на настоящата госпожа Божинова винаги е изглеждало перфектно. Фенове, които са се срещали с нея на живо, потвърждават този факт.

Затова почитателите на НиЛо, както нарича себе си Николета, бяха неприятно изненадани от снимката от рекламния трейлър на „Къртицата”, който от няколко дена се върти в интернет. На нея около устните и врата на Лозанова се забелязват бръчици, нетипични за възрастта й. Фенове се чудят дали е зрителна измама или моделът е започнал да остарява? Второто е малко вероятно, тъй като Лозанова е само на 25 години. Въпросът обаче си остава – какви са тези бръчки, които забелязваме по иначе красивото лице на Николета?

Феновете й побързаха да я защитят с думите, че това е зрителна измама заради тежкия грим, който носи съпругата на Валери Божинов и ъгъла, под който е направена снимката. Зложелатели обаче шушукат, че постоянното носене на тежък грим, както и непрекъснатото ходене по солариуми най-накрая си е казало думата и кожата на звездата е започнала да се сбръчква. Каква е истината?