април 25, 2024

Нина Добрев блести на седмицата на модата в Париж (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/nina-dobrev-blesti-na-sedmicata-na-modata-v-parizh-snimki/144275 Kliuki.net
Нина Добрев блести на седмицата на модата в Париж (Снимки)

Нина Добрев зашемети всички с дългите си, изваяни крака

Нина Добрев за пореден път демонстрира безупречен усет за стил и елегантност. Актрисата с български корени беше сред гостите на поредното издание на Седмицата на модата в Париж. Съвсем в тона на събитието, сладураната се беше изтупала в зашеметяващ тоалет, който извади на показ стройните й, добре оформени крака.

[caption id="attachment_77738" align="alignleft" width="300"]Нина Добрев отново очарова Нина Добрев отново очарова[/caption]

Модните критици не спестиха хвалебствията си по адрес на звездата от "Дневниците на вампира" и избора й на рокля. Специално за модното събитие Нина Добрев беше избрала впита по нея мини рокли с милитари мотиви по нея - големи копчета в областта на гърдите и еполети.

Актрисата беше съчетала тоалета си с елегантни черни обувки на висок ток, които, заедно с късата рокля, правеха краката й да изглеждат безкрайни. Финалната щриха беше малката черна чантичка, тип клъч. Естествено, феновете на Нина Добрев останаха очаровани от визията на любимката си.

"Изглежда зашеметяващо, както винаги", Невероятна е", са само част от възторжените коментари на онлайн потребителите. Припомняме ви, че Нина Добрев винаги успява да си спечели одобрението на модните критици, а и на феновете, с избора си на тоалети.

Красавицата винаги се спира на интересно, но същевременно стилни идеи, които допълнително подчертават естествената й хубост.

[gallery link="file" ids="77739,77740"]