март 23, 2023

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър отново заедно! (Лична снимка)

https://kliuki.net/kliuki/nina-dobrev-i-ian-somarholdar-otnovo-zaedno-lichna-snimka/142389 Kliuki.net
Нина Добрев и Иън Сомърхолдър отново заедно! (Лична снимка)

Нина Добрев покани бившия си в дома си на частно парти

Раздялата между Нина Добрев и Иън Сомърхолдър преди няколко месеца хвърли в траур феновете на двойката. През това време името на актрисата беше забърквано с няколко нейни колеги, докато Иън беше забелязван да прекарва времето си единствено в мъжка компания.

[caption id="attachment_60324" align="alignright" width="204"]Нина Добрев и Иън Сомърхолдър са заедно? Нина Добрев и Иън Сомърхолдър са заедно?[/caption]

За радост на почитателите си обаче изглежда звездната двойка все пак е преодоляла различията си. И като нищо да са се събрали отново и да го държат в тайна. Повод за тази надежда стана снимка, която Нина Добрев качи в профила си в една от социалните мрежи. Сладураната ясно е обозначила, че кадърът е от парти в нейния дом. А на фотоса ясно се вижда не кой да е, а Иън.

И макар събирането да е по повод 100-я заснет епизод на "Дневниците на вампира", където двамата играят заедно, феновете им се надяват, че любимците им са затоплили отношенията си. Още повече, че ясно си личи, че на въпросното събиране далеч не присъства целият екип на сериала, а само част от него. Които са най-близки на Нина.

"Явно и Иън спада към тази категория, щом е поканен", доволни са почитателите.