април 19, 2024

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър отново заедно!

https://kliuki.net/kliuki/nina-dobrev-i-ian-somarholdar-otnovo-zaedno/143678 Kliuki.net
Нина Добрев и Иън Сомърхолдър отново заедно!

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър дадоха втори шанс на връзката си, ще я заздравяват на романтична екскурзия в Европа

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър отново са заедно! Едни от любимците на публиката са решили да дадат втори шанс на връзката си, която прекратиха преди точно една година - през май 2013. Очевидно обаче старата любов наистина ръжда не хваща и двамата са подновили отношенията си.

[caption id="attachment_70673" align="alignleft" width="300"]Нина Добрев и Иън Сомърхолдър Нина Добрев и Иън Сомърхолдър[/caption]

Нещо повече, за да закрепят новоподновената си връзка, Нина Добрев и Иън Сомърхолдър са решили да се отправят на романтично пътешествие из Европа, където да се насладят един на друг далеч от камерите и папараците. Нещо повече, според източници от снимачната площадка на "Дневниците на вампира", екранният герой на Иън - Деймиън, е бил убит именно заради подновената връзка между Нина Добрев и Иън Сомърхолдър.

А причината е повече от проста - хубавецът се опитва да запази възобновените си отношения със сладураната с български произход. И затова не иска двамата да са нон стоп в светлините на прожекторите, научиха от американската медия hollywoodlife.com.

Припомняме ви, че Нина Добрев и Иън Сомърхолдър имаха двугодишна връзка - от септември 2011 до май 2013 година. Двамата се запознаха на снимачната площадка на "Дневниците на вампира" и за нула време се превърнаха в любимци на публиката. Която прие доста тежко новината за раздялата им.