април 25, 2024

Нина Добрев не одобрява новото гадже на Иън

https://kliuki.net/kliuki/nina-dobrev-ne-odobryava-novoto-gadzhe-na-ian/144630 Kliuki.net
Нина Добрев не одобрява новото гадже на Иън

Нина Добрев не успява да преглътне предателството на бившия си и някогашната й приятелка Ники Рийд

Нина Добрев не ще и да чуе за новото гадже на бившия си Иън Сомърхолдър. А ако се вярва на слуховете, и за самия него. Сладураната с български корени категорично отказва да се срещна с новоизлюпените влюбени въпреки настояването на Иън.

[caption id="attachment_79953" align="alignleft" width="300"]Нина Добрев не успява да преглътне предателството Нина Добрев не успява да преглътне предателството[/caption]

Хубавецът настоява да получи благословията на Нина Добрев за връзката си с колежката им Ники Рийд. Отношенията им обаче не се приемат особено добре от екранната Елена. Тъй като Рийд беше сред най-близките й приятелки преди. "Нина Добрев възприема като предателство връзката между бившето си гадже и дружката си", издават я нейни близки.

Ситуацията се усложнява още повече от факта, че тримата движат в един и същ приятелски кръг. И срещите помежду им са неизбежни, припомнят от hollywoodlife.com. Точно заради това Нина Добрев обмисля все по-сериозно да замине извън града, поне докато свикне с мисълта да вижда Иън заедно с Ники.

Самата актриса намекна за предстоящото й пътуване в профила си в Инстаграм, където заяви, че обмисля да си купи билет за самолет и да замине. "100% е разстроена от новината за връзката на Иън и Ники, няма друго обяснение", клатят глави форумци.