май 02, 2024

Нина Добрев разсипа Иън - забавлява се с друго гадже

https://kliuki.net/kliuki/nina-dobrev-razsipa-ian-zabavlyava-se-s-drugo-gadzhe/143917 Kliuki.net
 Нина Добрев разсипа Иън - забавлява се с друго гадже

Нина Добрев уж се събра с Иън, но сега отново шашна феновете си

Нина Добрев избра друго гадже пред Иън.

За пореден път двойката втрещи феновете си по целия свят, научи Kliuki.net.

За жалост на всички, които предпочитат да ги виждат заедно, Нина си намери нов ухажор.

[caption id="attachment_72707" align="alignright" width="300"]Нина Добрев Нина Добрев разсипа Иън, движи с ново гадже[/caption]

Двамата движат на доста места, а самата актриса съвсем не се крие.

Американските издания твърдят, че тя е близка с музиканта Доминик Хауърд, писа lifestyle.bg. Звездата от Дневниците на вампира и Доминик бяха засечени на Гранд при в Монако.

[caption id="attachment_72708" align="alignleft" width="300"]Нина Добрев Нина Добрев не си губи времето и не спира да се забавлява[/caption]

Тогава Нина Добрев сякаш искаше да замаже положението и се опита да избяга от папараците, но не успя. Почитател на красавицата ги е хванал в кадър и се похвали в мрежата. По-късно Нина Добрев изпусна фотоси, на които е видно как си прекарват времето с Доминик, докато са на фестивал.

Макар и в компанията на други свои приятели, отношенията им били налице. Затова намеква и самият Иън, който явно не може да преживее Нина. Наскоро той изуми последователите си с депресивните си изцепки в Туитър.

За по-нагледно публикува снимка на героя си от филма, където си партнираха с Нина Добрев. И поясни, че играта е свършила. Със сигурност чаровникът ще се съвземе от кризата, но бившата му си остава единствената, която той е обичал толкова силно.

Нина Добрев имала и още един кандидат, който копнеел за нея.

Тя пък му давала нишани и нищо чудно скоро да я видим с Александър Лудвиг, с когото снимат Викинги. Флиртовете им вече направили впечатление на познатите на Нина Добрев.