април 19, 2024

Нора Недкова празнува РД в Турция (Плеймейтката с луксозно парти като принцеса – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/nora-nedkova-praznuva-rd-v-turciya-pleymeytkata-s-luksozno-parti-kato-princesa-snimki/164523 Kliuki.net
Нора Недкова празнува РД в Турция (Плеймейтката с луксозно парти като принцеса – Снимки)

Миската си подари луксозно парти за 28-ия си рожден ден в Турция

Нора Недкова чукна 28 г и сравни живота си до сега като с такъв на принцеса.” Мис Плеймейт 2017” още преди 1 седмица пътува за Турция. Тя избра курорта Анталия, където се настани в 5 звезден хотелски комплекс, който прилича на истинско кралство. От няколко дни Нора непрекъснато публикува в Инстаграм снимки как се забавлява в пределите на кралството -  присъства на представления, вози се на скоростно влакче и се наслаждава на изисканите ресторанти, предлагащи  храна и напитки за ценители. https://www.instagram.com/p/CUYStMdtTDq/ Точно в едни от тези луксозни ресторанти, тя посрещна личния си празник. Издокарана в светлосиня прозрачна рокля, с огромно V образно деколте, дълбока цепка от страни, тюлен шлейф, в съчетание с високи токчета в сребристо. До нея има и балони, на които е изписана възрастта й. Точно в полунощ персоналът на заведението й направи изненада с красива торта и изпълни песен в нейна чест.Нора Недкова празнува РД в Турция (Плеймейтката с луксозно парти като принцеса – Снимки)Нора Недкова празнува РД в Турция (Плеймейтката с луксозно парти като принцеса – Снимки) - Снимка 2 [caption id="attachment_186492" align="aligncenter" width="300"]Нора Недкова празнува РД в Турция (Плеймейтката с луксозно парти като принцеса – Снимки) - Снимка 3 Рождения ден на Мис Плеймейт в "The Land Of Legends Kingdom"
Снимки: Инстаграм[/caption] Рожденичката издава, че иска да започне нова приказка в своя живот. Госпожица Недкова планира да осъществи един нов свой проект. Това най-вероятно ще е бранд козметика за всяка една жена, която да носи с достойнство короната на своята глава, предават от life.dir.bg.