април 27, 2024

Нова снимка на сина на Меган и Хари взриви мрежата (Вижте колко е променен Арчи – Фото)

Почитателите на Съсекс обсъждат външния вид на първородния син на херцозите

https://kliuki.net/kliuki/nova-snimka-na-sina-na-megan-i-hari-vzrivi-mrezhata-vizhte-kolko-e-promenen-archi-foto/197432 Kliuki.net
Нова снимка на сина на Меган и Хари взриви  мрежата  (Вижте колко  е променен  Арчи – Фото)

Нов кадър с Арчи взриви социалната мрежа, който се появи на фото. На което позира с майка си Меган и баба Дория. Като предизвика бурна дискусия сред феновете на херцозите.

Фотото е скрийншот от видеоконференция на херцогинята на Съсекс, в която Меган обсъжда проблемите на феминистките движения.

На снимката се виждат самата херцогиня, Арчи и баба му Дория.

И понеже детето на Съсекс е показвано изключително рядко за неговите 3,5 години вида на малкия принц изненада феновете. За последен път те го  видяха през март тази година. Когато приятел на херцозите сподели снимка на сина на Меган. От тогава до днес Арчи  се е променил до неузнаваемост. Огнено червената му като на Хари коса е потъмняла  и сега е тъмнокафява, променил се е и овала на лицето, а и изражението му е различно.

Сега  детето много по-малко прилича на баща си, но не може д се каже, че е одрало кожата на майка си. Това накара феновете на херцозите да се съмняват дали на фотото наистина е синът н Съсекс. Но все пак това може да се дължи лошото качество на фотографията.

Припомняме, че откакто Арчи се роди родителите му са показвали твърде малко снимки на детето.  Както и на сестричката му Лилибет, кръстена на кралицата.

Впрочем баба Дория сподели скоро, че внукът й е можел да бъде кръстен с по-кралско име. Дъщеря й и зетят дълго умували какво да е името на първородния им наследник. Отначало се спрели на Харисън, но после избрали Арчи за първо име на сина си.