април 20, 2024

Нова жива Барби копие на Елза от „Замръзналото кралство“

https://kliuki.net/kliuki/nova-zhiva-barbi-kopie-na-elza-ot-zamraznaloto-kralstvo/143998 Kliuki.net
Нова жива Барби копие на Елза от „Замръзналото кралство“

Американска жива Барби стана копие на Елза от „Замръзналото кралство"

Нова жива Барби стана копие на Елза от „Замръзналото кралство. Американката Анна Фейт е от Флорида, но невероятно много си прилича с героинята от анимационния хит на Дисни „Замръзналото кралство“.

18-годишната чаровница с руса коса, бяла кожа и сини очи се кълне, че не си е правила пластични операции, за да заприлича на телевизионна героиня. Просто един ден приятелите й я погледнали и останали поразени от приликата й с принцесата на Дисни.

[caption id="attachment_73412" align="aligncenter" width="300"]Нова жива Барби копие на Елза от "Замръзналото кралство" Нова жива Барби копие на Елза от "Замръзналото кралство"[/caption]

Живата Барби толкова прилича на Елза от "Замръзналото кралство", че спокойно можете да ги объркате. С руса коса и кристално сини очи Анна е абсолютна двойничка.

[caption id="attachment_73410" align="aligncenter" width="300"]Като близначки са Като близначки са[/caption]

На шега чаровницата дори е споделила в профила си в Инстаграм няколко снимки, на които е облечена като ледената принцеса. Със същата фризура и грим, със същата рокля и резултатът е наистина смайващ. Приятелите й са категорични, че двете поразително си приличат. А някои дори смятат, че тя трябва да бъде живия образ на принцесата на Дисни.

barbi 3

За нула време Анна станала новата жива Барби и се превърна в поредната обществена любимка.

Сериозно, ако не ни вярвате, вижте снимките! Откривате ли разлика?