април 19, 2024

Нова Жива Барби втрещи нета (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/nova-zhiva-barbi-vtreshti-neta-snimki/142145 Kliuki.net
Нова Жива Барби втрещи нета (Снимки)

Валерия Лукянова се е заела да превърне протежето си Доминика в нейно копие

Манията на момичетата да заприличат на живи кукли Барби взема все по-застрашителни размери. След като в Япония се появиха цял куп последователки на Валерия Лукянова, самата украинка също реши да даде своя "принос" и си взе протеже.

[caption id="attachment_58596" align="alignright" width="216"]Доминика се опитва да стане новата Жива Барби Доминика се опитва да стане новата Жива Барби[/caption]

Моделката се е заела със задачата да превърна една от близките си приятелки в нейно копие. Въпросната девойка се казва Доминика, а в личния си профил във Фейсбук Лукянова не спира да се хвали, че именно тя гримира и се грижи за стайлинга на новоизлюпената Барби. Съдейки по отзивите на онлайн потребителите обаче усилията й не се увенчават с особен успех.

Докато за самата Валерия има и положителни, и отрицателни мнения, то феновете буквално са ужасени от вида на Доминика. "Изглежда евтино", "Отвратителна е", "Много вулгарен вид", са само част от негодуванията на форумци. Действително, Доминика, също като менторката си Валерия, може да се похвали с цял куп пластични операции по себе си. Моделката обаче сериозно е прекалила, наблъсквайки кошмарно количество силикон в бюста си.

Като се добавят и махнатите ребра, за да се докара тънка талия и зверски изпиления нос, гледката наистина става страшна, коментират потребителите.

[gallery link="file" ids="58597,58598"]