март 19, 2024

Новата Мисис Русия Наталия Оскар голяма грозотия (Засенчи нашата Тоца, известна с прякора мис Крокодил – Снимки)

Тазгодишната победителка в конкурса за най-красива омъжена жена в Русия шокира руснаците с необработени снимки

https://kliuki.net/kliuki/novata-misis-rusiya-nataliya-oskar-golyama-grozotiya-zasenchi-nashata-toca-izvestna-s-pryakora-mis-krokodil-snimki/204240 Kliuki.net
Новата Мисис Русия Наталия Оскар голяма грозотия (Засенчи нашата Тоца, известна  с прякора мис Крокодил – Снимки)

Руснаците, които винаги поддържат принципа, че от руското по-хубав няма попиляха с унищожителни коментари моделката Наталия Оскар, която се сдоби с титлата „Мисис Русия 2023”. Даже се чуха и призиви  да й се отнеме короната и то веднага.

Блондинката бе една от 83-те претендентки за титлата и макар да е родом от Далечния изток дошла в столицата да стане миска. На финала Наталия изпълни песента "I'm Your Mrs. Russia", с което подсили подозренията, че някой е платил да получи короната. Според слуховете Оскар е омъжена за московски богаташ, приближен на господаря на Кремъл и руската власт.

Новата Мисис Русия Наталия Оскар голяма грозотия (Засенчи нашата Тоца, известна  с прякора мис Крокодил – Снимки)

Руснаците споделиха омразата си към меко казано непривлекателната миска веднага щом видяха снимките й без фотошоп. На които без филтрите изглежда страховито. Хиляди московчани смятат, че избора на Наталия за най-хубава омъжена жена е подигравка с тях и я заляха с масов хейт.

Може би си спомняте как през 2009 година Антония Петрова стана мис България и недоволството на българите, които не харесаха перничанката с две висши образования и я нарекоха Мис Крокодил. А после и нашенката се сдоби с короната на Мисис Русия след като се омъжи за богатия Бередин, който й купил победата  в конкурса. Само, че тазгодишното руско страшилище я сложи в малкия си джоб, но не с красота, а с грозотията си.

Вижте Мисис Русия 2023 с фотошоп и филтри и без:

Новата Мисис Русия Наталия Оскар голяма грозотия (Засенчи нашата Тоца, известна  с прякора мис Крокодил – Снимки) - Снимка 2