ноември 30, 2023

Новата на Лео ди Каприо втрещи с мръсни дрехи на партито по случай 49-ия му РД (Актьорът я изгони и Черети разплакана напусна – Снимки)

За гаджето на рожденика купонът се оказа пълен провал

https://kliuki.net/kliuki/novata-na-leo-di-kaprio-vtreshti-s-mrasni-drehi-na-partito-po-sluchay-49-iya-mu-rd-aktyorat-ya-izgoni-i-chereti-razplakana-napusna-snimki/212755 Kliuki.net
Новата на Лео ди Каприо втрещи с мръсни дрехи на партито по случай 49-ия му РД (Актьорът я изгони и Черети разплакана напусна – Снимки)

Италианският модел Витория Черети и най-добрият ерген на Холивуд Леонардо ди Каприо се запознаха през май тази година и веднага започнаха да се срещат.

Мнозина не вярваха в този роман. След като се раздели с Камила Мороне, на Лео бяха приписвани поне дузина афери, но всички те се оказаха много краткотрайни.

Но самата Витория очевидно се е влюбила сериозно и е заложила сериозно на тази връзка. Тя дори се разведе със съпруга си Матео Милери, с когото бяха женени от 2020 г.

Романсът между модела и актьора наистина не изчезна след няколко седмици. Но въпреки това, в името на Черети, Ди Каприо не промени правилата си: те се появиха на всички червени килими поотделно, не коментираха връзката си с пресата, криеха се възможно най-добре на срещи и не публикуваха общи снимки на социални мрежи.

Сега, изглежда, е настъпила първата криза в отношенията им. Миналия уикенд Леонардо отпразнува мащабно своя 49-ти рожден ден: в Санта Моника, в претенциозния италиански ресторант Giorgio Baldi, се проведе звездно парти. Сред гостите бяха Ким Кардашиян, Салма Хайек, Рита Ора и Тайка Уаитити, Кейси Афлек с годеницата Кейли Коуън, Кейт Бекинсейл и други знаменитости.

Всички известни красавици дойдоха на партито в най-провокативните тоалети. Изглежда дрескодът е „колкото по-къса е полата, толкова по-добре“. Но Витория избра доста странно облекло за такова събитие: широки мръсни дънки, бял топ и свободно черно яке.

Стилен? Да - за обикновена разходка. Но на фона на бляскавите гости тя съвсем се изгуби. Сравнете например как са изглеждали други знаменитости.

Според вътрешни хора Витория изглеждаше тъжна през цялата вечер и не общуваха много с Лео. И тогава папараците заснеха Черети да напуска партито преди всички – сама и почти разплакана.

Решил ли е известният сърцеразбивач се измъкне от моделката? Или само облеклото й  го е подразнило – за сега остава загадка.

Източник: Wday.ru