април 19, 2024

Новата визия на Никълъс Кейдж е втрещяваща (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/novata-viziya-na-nikalas-keydzh-e-vtreshtyavashta-galeriya-snimki-3/166857 Kliuki.net
Новата визия на Никълъс Кейдж е втрещяваща (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

58-годишният актьор дебютира с ярко червена коса, съчетана с…

Новата визия на холивудския актьор Никълъс Кейдж е меко казано втрещяваща.

За никого не е тайна, а и той през годините е доказвал многократно, че си пада по нетрадиционни идеи. Вероятно си спомняте, че преди време си бе купил пещера с прилепи, за да може да практикува спелеология гол. След това пък се сдоби с двуглава змия.

Ако трябва да сравняваме новата му визия с всичко това, което изброихме по-горе, тя бледнее. Но пък истината е, че визията му е открояваща се, макар и да не е нещо кой знае колко изумително.

Няма как Никълъс Кейдж да остане незабелязан, където и да се появи в този си вид. Очевидно новата му прическа е точно толкова дива, колкото и характера му.

58-годишният актьор дебютира с ярко червена коса, придружена с брадичка тип "катинарче".

Снимките с новата му визия заляха Туитър и Инстаграм. Отзивите за експеримента са от "страхотна червена коса" и огнени емотикони до "коза с козя брадичка".

Въпреки, че хобитата на Кейдж са, меко казано, чудати, когато става въпрос за външния му вид, той е по-скоро традиционалист.

Обикновено в ежедневието си се придържа към характерната си тъмна и късо подстригана коса.

Заради ролите, в които влиза обаче, той е същински хамелеон. Актьорът преобразява косите си многократно – сиви и мръсни за "Търсач на трюфели", пухкави със слънчеви кичури за "Момичето от долината", дълги и вълнисти за "Въздушен конвой" и т.н.

Това не е единствената голяма промяна за звездата тази година. Припомняме, че през април той изненада с новината, че със съпругата му Рико Шибата, очакват момиченце.

Тя ще носи името Ленън Оги – в чест на звездата на „Бийтълс“ Джон Ленън и на покойния баща на Кейдж – Огъст Копола.

Източник: lupa.bg