февруари 25, 2024

Новият Ерген - пълна противоположност на Виктор Стоянов (Горещ пианист ще раздава рози във втория сезон на шоуто)

https://kliuki.net/kliuki/noviyat-ergen-palna-protivopolozhnost-na-viktor-stoyanov-goresht-pianist-shte-razdava-rozi-vav-vtoriya-sezon-na-shouto/166616 Kliuki.net
Новият Ерген - пълна противоположност на Виктор Стоянов  (Горещ пианист ще раздава рози във втория сезон на шоуто)

Би Ти Ви е подготвила голяма изненада за феновете на своето шоу „Ергенът”, узна Kliuki.net. 

Главният герой във втория сезон на риалитито ще бъде пълна противоположност на звездата от сезон 1 – Виктор Стоянов. Вместо нацепен фитнес маниак, телевизията е избрала артист от световна величина. Според седмичника, това е пианистът Евгени Генчев, който от години жъне фамозни успехи зад граница.

Евгени Генчев е подписал договор с телевизията в началото на месец юли, но поне до есента самоличността му трябва да остане в тайна. Това е и причината масово да се тиражира фалшивата новина, че най-вероятно дамите ще се борят за сърцето на актьора Филип Буков. Той наистина е бил вариант за участник, но в крайна сметка не е бил одобрен от централата.

Как от Би Ти Ви са навили звезда на класическа музика като Евгени Генчев да участва в „Ергенът”, засега не е известно. Вероятно са му предложили много пари, защото това е един от най-популярните млади пианисти в световен мащаб. Свирил е в цяла Европа, Америка, Китай и Австралия, има десетки хиляди последователи в социалните мрежи, завършил е Кралската музикална академия в Лондон, Международната пиано академия в Имола, Италия, и училището по музика и драма Guildhall, в което са учили Даниъл Крейг и Юън Макгрегър.

На своите 33 години музикантът е обиколил света, но сам признава, че извън родината си е много по-популярен отколкото в нейните граници. Все пак не се отказва от България и от време на време прави концерти и у нас. Минала година например направи много добро шоу в Античния театър в родния си град – Пловдив, където свири заедно с друг световно признат славянски талант – челистът Лука Шулич от „2 Chellos”. С него се познават още от Кралската академия, но общите им проекти са от началото на пандемията.

Източник: Уикенд