май 03, 2024

Няма остаряване: Щракнаха Лепа Брена по бански на яхтата й за 6 млн (Певицата изглежда удивително на 62 – Снимки)

Балканската звезда разпуска на скъпарската си яхта в Черна гора заедно със съпруга си

https://kliuki.net/kliuki/nyama-ostaryavane-shtraknaha-lepa-brena-po-banski-na-yahtata-y-za-6-mln-pevicata-izglezhda-udivitelno-na-62-snimki/206343 Kliuki.net
Няма остаряване: Щракнаха  Лепа Брена  по бански  на яхтата й за 6 млн (Певицата  изглежда удивително на 62 – Снимки)

Лепа Брена реши да се спаси от жегите, които морят Европа като прекара един чудесен ден на яхтата си, която струва 6 хиляди евро. А луксът, на който се радва певицата може да ви причини главоболие.

Легендарната звезда се съблече по бански, който изглеждаше сякаш струва милион долара. Брена бе сложила предпазна шапка на главата си, както и тъмни слънчеви очила.

Няма остаряване: Щракнаха  Лепа Брена  по бански  на яхтата й за 6 млн (Певицата  изглежда удивително на 62 – Снимки)

Безупречният външен вид на 62-годишната звезда на балканския поп фолк не остави никого безразличен, а феновете й твърдят, че никога не е била толкова ослепителна.

Няма остаряване: Щракнаха  Лепа Брена  по бански  на яхтата й за 6 млн (Певицата  изглежда удивително на 62 – Снимки) - Снимка 2

Самата луксозна яхта разполага с шест отделни спални, като една от тях има и собствена баня. А че Лепа Брена и мъжът й са се погрижили за всеки отделен детайл свидетелстват и марковите хавлиени кърпи, които са в същия цвят, в каквито са и плочките на плавателния съд.

Няма остаряване: Щракнаха  Лепа Брена  по бански  на яхтата й за 6 млн (Певицата  изглежда удивително на 62 – Снимки) - Снимка 3

Естествено на яхтата има и огромна всекидневна, където семейството посреща гости на мраморна маса и гледат последен модел телевизор. Става ясно, че балканската легенда знае как се наслаждава на почивките си, но често приема гости, които са известни публични личности.

Източник: zenskimagazin. mk