юни 30, 2024

Обвиняват Кейт Мдълтън, че лъже за рака (Подозират, че се крие заради лифтинг на лицето – Снимка)

След последната публична поява на Уелската принцеса се разпространява нова конспиративна теория

https://kliuki.net/kliuki/obvinyavat-keyt-mdaltan-che-lazhe-za-raka-podozirat-che-se-krie-zaradi-lifting-na-liceto-snimka/225733 Kliuki.net
Обвиняват Кейт Мдълтън, че лъже за рака (Подозират,  че се крие заради лифтинг на лицето – Снимка)

Нова още по-гадна теория относно 6-месечното отсъствие на Кейт Мидълтън от публичното пространство на Острова набира скорост в X.

Потребители на социалната мрежа подозират принцесата, че не е онкологично болна, а симулира заболяване от  рак. Конспирацията започна да се разпространява веднага след появата на Катрин на Trooping the Color с цялото си семейство.

Кадрите с усмихнатата уелска принцеса в елегантна рокля и изискана шапка  и без да има някакви видими признаци на загуба на коса (както се случва често при химеотерапия) накараха хора да заподозрат някаква нова измама. Кейт изглеждаше малко по-слаба, но още по красива от последното си появяване пред публика. Което бе преди 6 месеца на Коледа.

Уелската принцеса преди и сега

И веднага започнаха да обвиняват принцесата, че крие нещо друго зад измислената си битка с рака. И като  доказателство публикуват снимки на Кейт от преди и сега. На които се вижда лицето й, което на  скорошното фото е с по-опъната кожа, няма бръчки и торбчки под очите като на старото фото.

Твърди се обаче, че разпространителите на тая грозна конспирация са върли фенове на другата кралска двойка Меган и Хари – херцози на Съсекс.

Истинските почитатели на Кейт са сигурни, че любимата им принцеса не би ги излъгала, още повече заради децата си. Които не са малки  вече и преживяват тежко болестта на майка си и са много чувствителни по темата.

Източник: Блиц