януари 29, 2023

Официално! Джулиана Гани подаде молба за развод: Ще си взема сина, виждам го само по телефона, на камерата! (Всичко за драмата)

https://kliuki.net/kliuki/oficialno-dzhuliana-gani-podade-molba-za-razvod-shte-si-vzema-sina-vizhdam-go-samo-po-telefona-na-kamerata-vsichko-za-dramata/164942 Kliuki.net
Официално! Джулиана Гани подаде молба за развод: Ще си взема сина, виждам го само по телефона, на камерата! (Всичко за драмата)

Джулиана Гани официално подаде молба за развод

Джулиана Гани подаде молба за развод. Това обяви сензационно самата тя пред „България Днес“. Както е известно, Джулиана иска развод от Илиян. Дотам се стигна, след като моделката научава за задявките му друга жена. "Подадох молба за развод. Ще мина през всички дела, съдълища, за да си взема детето", казва Гани. В също време съпругът й още не и дава да види сина си. [caption id="attachment_188430" align="aligncenter" width="310"]джулиана гани развод Снимка: Инстаграм[/caption] "Виждам го само по телефона на камерата. Илиян не иска да го доведе в София или Пловдив. Държи аз да отида в Монтана, но това няма да стане. Не искам да съм на негова територия. Обичам адски много Давид. Ще направя всичко за него, само и само да е при мен. Вече 10 дни съм далеч от него и много ми липсва. Чувствам се ужасно“, казва Джулиана. Миската се закани, че никога повече няма да се омъжва. Зад гърба си Малката Джулка вече има два брака. Първо бе омъжена за Станимир Ташев, а след това се врече на любов на Илиян.