декември 03, 2023

Огледален свят зад кадър: Истината за Емир и Фериха извън сериала

https://kliuki.net/kliuki/ogledalen-svyat-zad-kadar-istinata-za-emir-i-feriha-izvan-seriala/144085 Kliuki.net
Огледален свят зад кадър: Истината за Емир и Фериха извън сериала

Огледален свят разтопи милиони фенове, но наистина ли са толкова близки звездите

Огледален свят накара милиони фенове да плачат за смъртта на Фериха. Мнозина с трепет следяха перипетиите във връзката между Емир и Фериха. Дори тръгнаха слухове, че двамата се влюбени до уши и ще се съберат в живота.

Приказката в Огледален свят не завърши щастливо за нашите герои, в живота те също доста време бяха смразени. Седмици след напускането на Хазал Кая, Чаатай Улусой отказвал да говори с нея, твърдят фенове присъствали на последните снимки. Причината се оказало решението на актрисата да напусне, без да обясни каква е причината за отказа й да продължи да снима. Едва по-късно Хая призна, че има диабет и двамата се помириха.

[caption id="attachment_76410" align="aligncenter" width="300"]Емир и Фериха се оказаха смразени извън Огледален свят Емир и Фериха се оказаха смразени извън Огледален свят[/caption]

Проблеми имало и между заместничката на Хазал Кая Гизем Караджа и екранната Ханде—Джейда Атеш. Говори се, че актрисата също е напуснала сериала, тъй като не можела да понася мис Турция. Макар някои слухове да твърдят, че Джейда редовно вдигала скандали и силно ревнувала от Гизем Караджа.

selfi selfi 4 selfi 2 emir 3 hazal 9

За напрежение между екранните Емир и Фериха от Огледален свят, намекват и от екипа. Въпреки че пред феновете, всички са голямо и щастливо семейство, двамата избягвали да общуват извън сцените, които играели заедно. Причината за хладните им отношения останала загадка, макар да се стараели да поддържат учтив тон. Факт е обаче, че след снимките на сериала, звездите не са засичани дори да се поздравяват по светски партита.

[caption id="attachment_76408" align="aligncenter" width="300"]Дори на снимки се отбягват Дори на снимки се отбягват[/caption]

И въпреки хладните отношения помежду им, в името на кариерата си Хазал Кая заяви, че е готова на отстъпки. Актрисата дори сподели, че би се включила в ново продължение на Огледален свят, докато Чаатай уклончиво заявява, че би играл отново с Хазал, но в следващите няколко години е твърде затрупан със задачи, за да мисли дори за подобна възможност.