октомври 02, 2023

Окончателно! Диляна Попова смени Блатечки с пловдивчанин, прибра се с него в моминския си апартамент (Моделката се изнесе от дома им с Блатечки)

https://kliuki.net/kliuki/okonchatelno-dilyana-popova-smeni-blatechki-s-plovdivchanin-pribra-se-s-nego-v-mominskiya-si-apartament-modelkata-se-iznese-ot-doma-im-s-blatechki/164958 Kliuki.net
Окончателно! Диляна Попова смени Блатечки с пловдивчанин, прибра се с него в моминския си апартамент (Моделката се изнесе от дома им с Блатечки)

Диляна Попова се изнесе от жилището, което Блатечки купи за тях

Любовната история на Диляна Попова и Асен Блатечки все повече заприличва на латиносериал. Двамата преживяват поредната криза в отношенията си и отново не живеят под един покрив, видяха фотографите на Ретро. Моделката обаче бързо е намерила заместник на актьора. Тайнстен мъж на средна възраст я придружава и я вози на ангажиментите йв София. Баровецът управлява огромен лъскав джип Мерцедес, който е с пловдивска регистрация. Той не само я вози, но и помага да пренася багажа си до моминския й апартамент. диляна попова и асен блатечкиДвамата бяха засечени пред входа на кооперацията, където Диляна живееше преди Асен да им купи семейно жилище. 40-годишната манекенка от Гулянци дефилираше напред, докато мистериозният мъж я догонваше като пале към входа на дома й, натоварен с чували с вещи. За поредната разлъка на Диляна и Асен се заговори още в края на лятото, когато в интернет пространството се появиха скандални кореспонденции на секссимвола на родното кино с други красавици. Тръгнаха слухове, че той системно е изневерявал на половинката си и това била причината двамата да сложат край на любовта. През годините те многократно се събираха и разделяха и дълго време общият им син Борил живееше само при Диляна. От тази година той е първолак, а на скорошния му рожден ден татко му не се отчете с присъствие.