September 19, 2024

Олимпиадата в Париж свърши: Вижте присъдата на зрителите – откриването шокиращо, а закриването приспиващо!

Събитието се обсъжда по целия свят

https://kliuki.net/kliuki/olimpiadata-v-parizh-svarshi-vizhte-prisadata-na-zritelite-otkrivaneto-shokirashto-a-zakrivaneto-prispivashto/228486 Kliuki.net
Олимпиадата в Париж свърши: Вижте присъдата на зрителите – откриването шокиращо, а закриването приспиващо!

Олимпийските игри през 2024 започнаха със скандал и бяха горещо оспорвани. Някои от моментите на откриването се сториха неподходящи за мнозина.

После се случиха много победи, а спортисти се прочуха по целия свят. Имаше и нечестни резултата, поне според зрителите. Скандали се случиха около победителите, но имаше и предложение за брак пред публиката. Да не споменаваме  за инфекцията на участниците с E. coli след плуване в Сена, картонените легла в олимпийското село и слуховете за лошо качество на храната, което също принуди няколко спортисти да отпаднат от състезанието.

Така, че можем да кажем, че тези игри се превърнаха в най-скандалните в историята на спорта. А церемонията по закриването бе повод за още критики към организаторите.

Церемонията този път бе на стадиона. Пред публиката се появи пътешественик във времето, който  по сценарий трябваше да отведе всички в древна Гърция. Не всички обаче оцениха идеята и той бе наречен „златна хлебарка”. Не се харесаха и придружителите му, които според зрителите приличаха на мумии от тоалетна хартия.

Добре, че пътешественикът бе заменен от екшън героят Том Круз. Който представи грандиозен спектакъл.

62-годишният актьор се спусна на арената от покрива на стадиона, сякаш се носеше във въздуха. Но той не се задържа дълго: качи се на мотоциклет и потегли по улиците на Париж като истински супергерой.

Що се отнася до музикалната част на закриването, тук също не всичко беше на ниво. Проблеми със звука имаше при изпълненията на групата Phoenix и певицата Billie Eilish. Разочаровани зрители веднага побързаха да изразят недоволството си в социалните мрежи. Но според мнозина ситуацията бе спасена от рапърите Snoop Dogg и Dr. Дре.които събудиха позаспалата публика, особено тия пред  телевизорите.

„Седях 3 часа на церемонията, видях куп артистични глупости, но двамата рапъри дойдоха и събудиха всички.”, е присъдата на зрителите.

Източник: Wday.ru