май 21, 2024

Оля се! Меган Фокс пи кръв на годежа си (Актрисата и гаджето ѝ се сгодиха с налудничав ритуал – Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/olya-se-megan-foks-pi-krav-na-godezha-si-aktrisata-i-gadzheto-se-sgodiha-s-naludnichav-ritual-podrobnosti/165566 Kliuki.net
Оля се! Меган Фокс пи кръв на годежа си (Актрисата и гаджето ѝ се сгодиха  с налудничав ритуал – Подробности)

Меган Фокс си навлече гнева на интернет потребителите

Актрисата никак не си поплюва, когато трябва да скрие шапката на света. Последните новини около нея се свързват с годежа ѝ. Поводът, разбира се, е прекрасен, само че начинът, по който се случи събитието, потресе верните ѝ привърженици. Най-сетне Меган Фокс и гаджето ѝ, по-познат като Машин Гън Кели, се сгодиха, след като почти две години бяха неотлъчно един до друг. Двамата обявиха новината в Инстаграм, като не запазиха пикантните подробности само за себе си. [caption id="attachment_191112" align="aligncenter" width="300"]Меган Фокс и гаджето ѝ се врекоха един на друг с кървави коктейли Меган Фокс и гаджето ѝ се врекоха един на друг с кървави коктейли
Снимка: Инстаграм[/caption] Така по думите на Меган романтичното предложение за брак е завършило с... пиене на кръв. Вероятно водени от романтични подбуди, 35-годишната актриса и по-малкият с четири години рапър буквално са изпили кръвта си. На какво се дължат кървавите им напъни, засега не е ясно. Факт е обаче налудничавият ритуал, с който влюбените скрепиха връзката си и я поставиха пред ново начало.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Самото предложение бе качено в социалната мрежа и както можете сами да се убедите, е повече от романтично. Като се започне от светлината и се стигне до падането на колене, звездите следват правилата. Е, камерите може би дойдоха в повече на аудиторията, тъй като интимността на момента на практика липсва. "През юли 2020 г. седяхме под това банианско дърво. Помолихме се за магия", споделя Меган Фокс.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly)

"Не съзнавахме болката, с която ще се сблъскаме заедно за толкова кратък, неистов период от време. Без да знаем за усилията и жертвите, които връзката би изисквала от нас, но опиянени от любовта. И кармата. Някак си година и половина по-късно, след като минахме заедно през ада и след като съм се смяла повече, отколкото съм си представяла, че е възможно, той ме помоли да се омъжа за него. И точно както във всеки живот преди този, и както във всеки живот, който ще го последва, аз казах да. (...) и тогава всеки пи от кръвта на другия", завършва тя, цитирана от edna.bg.