март 29, 2024

Операциите на Николета Лозанова лъснаха (Снимки преди и след)

https://kliuki.net/kliuki/operaciite-na-nikoleta-lozanova-lasnaha-snimki-predi-i-sled/143043 Kliuki.net
Операциите на Николета Лозанова лъснаха (Снимки преди и след)

Операциите на Николета Лозанова лъснаха по безпощаден начин

Операциите на Николета Лозанова са сред най-обсъжданите неща в светското пространство. Плеймейтката упорито твърди, че няма никакви корекции по себе си и красотата й е напълно естествена. И за най-незапознатите обаче е ясно, че това е опашата лъжа. Най-елементарно сравнение между снимки на госпожа Божинова от преди седем години и сега показва, че по лицето на плеймейтката има цял куп пластики.

[caption id="attachment_65142" align="alignleft" width="300"]Операциите на Николета Лозанова се виждат ясно Колаж: Фейсбук страница "За всички, които не понасят Николета" Операциите на Николета Лозанова се виждат ясно
Колаж: Фейсбук страница "За всички, които не понасят Николета"[/caption]

За да се превърне някога пухкавото в "естествена" красавица. От kliuki.net събрахме операциите на Николета Лозанова в една снимка. Ето ги и тях:

1.Първо място сред операциите на Николета Лозанова заема корекцията на носа й. Колкото и да се мъчи да го скрие, някога чипият й нос вече не е толкова вирнат след намесата на пластичен хирург, коментират специалисти.

2. На второ място са имплантите в устните й. С невъоръжено око се вижда, че устните на Николета в момента са доста по-плътни от преди години.

3. Брадичката. Ясно се вижда, че в брадичката на мъчещата се да се изявява като водеща Лозанова има имплант. За да й докара по-изящен профил.

4. Скули - колкото и да отрича, е повече от ясно, че госпожа Божинова има импланти и в скулите. И то не малко количество, коментират експерти. "Прилича на дядо Мраз", смеят се феновете.

Появиха се дори мнения, че Николета е коригирала и формата на ушите си. Силиконът в бюста е ясен и няма нужда от коментар.