юни 08, 2023

Операциите на Николета Лозанова набъбнаха - коригирала е и клепачите (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/operaciite-na-nikoleta-lozanova-nababnaha-korigirala-e-i-klepachite-snimka/143271 Kliuki.net
Операциите на Николета Лозанова набъбнаха - коригирала е и клепачите (Снимка)

Операциите на Николета Лозанова са много повече, отколкото тя самата признава

Операциите на Николета Лозанова са любима тема на онлайн потребителите. Макар да твърди, че красотата й е напълно естествена, с просто око се забелязва, че плеймейтката има доста корекции по лицето си. За които упорито отрича.

[caption id="attachment_67088" align="alignright" width="265"]Сред операциите на Николета Лозанова е и пластика на клепачите Сред операциите на Николета Лозанова е и пластика на клепачите[/caption]

Прословутите й скули вече са обсъждани подробно от феновете, повечето от които са на мнение, че госпожа Божинова е прекалила дотолкова, че вече е заприличала на Дядо Мраз. С това обаче далеч не се изчерпват операциите на Николета Лозанова. Наблюдателни форумци забелязаха и още една корекция в лицето на моделката. А именно - на клепачите. Бърза съпоставка със стара нейна снимка показва, че действително във формата на очите на Ни Ло има огромна разлика.

Преди няколко години очите на Лозанова са със т.нар. "паднал" клепач, обясняват специалистите. При който при отворено око кожата покрива клепача изцяло, до линията на миглите. Това си е по рождение и никакви диети и отслабвания не са в състояние да го променят. Единствено оперативна намеса може да промени вида на клепача.

Както очевидно е направила и Николета, категорични са специалистите. Експертите са убедени, че колкото и да отрича, сред операциите на Николета Лозанова има и Блефаропластика, а именно пластика на горния клепач, чиято цел е именно да премахне част от кожата от горния клепач, за да отвори повече окото.

Вижте и вие двете снимки на Николета Лозанова и преценете сами дали плеймейтката е коригирала и клепачите си или не.