септември 24, 2023

Оплюха Камелия заради гаврата й с националния флаг (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/oplyuha-kameliya-zaradi-gavrata-y-s-nacionalniya-flag-snimka/146242 Kliuki.net
Оплюха Камелия заради гаврата й с националния флаг (Снимка)

Камелия отнесе куп обиди и негативни коментари заради дръзкото си решение

Камелия за пореден път се опита да накара хората да говорят за нея чрез скандал

Камелия за пореден път се озова в устите на хората. И за пореден път не за хубаво. Свикнали сме, че чалгаджийката се появява практически гола в клиповете и на участията си. Нещо, типично за жанра и бранша й. Да се изтапъниш навръх националния празник на страната обаче гола, загърната само в националния флаг, си е признак на ниска култура. И си е кощунство, откъдето да го погледнем.

[caption id="attachment_90525" align="alignleft" width="300"]Камелия мина всякакви граници Камелия мина всякакви граници[/caption]

Точно това направи Камелия. И съвсем естествено предизвика вълна от крайно негативни коментари. Граничещи с цинизъм и откровени обиди. Поради обясними причини няма как да ви цитираме дословно негативните отзиви на хората. Точните им думи можете да видите в снимките към статията.

Основното, около което са се обединили побеснелите форумци е, че един чужденец, ако види въпросната снимка, ще реши, че България е пълна само с проститутки и евтини жени. Дори и феновете, опитали се да проявят известно разбиране, са категорични, че в идеята за рокля с десен националния флаг, не е срамна.

[caption id="attachment_90526" align="alignright" width="300"]Феновете изригнаха срещу Камелия Феновете изригнаха срещу Камелия[/caption]

Срамно е обаче когато националният флаг буквално е нарязан и накъсан, за да се демонстрира единствено голата плът на Камелия. Засега изпълнителката се въздържа да коментира постъпката си и не отговаря на критиците си. Които всъщност май са всички онлайн потребители, а и не само.

Истината е, че тя се появи с това подобие на "рокля" на свой концерт още преди няколко години. И още тогава отнесе куп хули заради дръзката си и пошла постъпка. Така че е необяснимо защо е решила отново да разгневи онлайн потребителите по същия начин. Знаейки, че този й "тоалет" не се възприема никак добре.

Освен ако целта й не е била точно това - да предизвика скандал, за да накара хората да се сетят за нея. Предвид позалязлата й кариера...