март 28, 2024

Орлин и Яна се събират, драматичната раздяла помежду им се оказа театър?

https://kliuki.net/kliuki/orlin-i-yana-se-sabirat-dramatichnata-razdyala-pomezhdu-im-se-okaza-teatar/142430 Kliuki.net
Орлин и Яна се събират, драматичната раздяла помежду им се оказа театър?

Между двамата никога не е имало каквато и да е драма

Орлин Павлов и Яна Акимова се разделиха доста неочаквано след дългогодишна връзка. Нещо повече, танцьорката за нула време се залюби с бизнесмена Петко Димитров, омъжи се за него и в момента очаква общото им дете. Тази ситуация накара феновете да шушукат, че Яна е слагала рога на певеца с Петко и това е довело едва ли не до драматична раздяла помежду им.

[caption id="attachment_60620" align="alignleft" width="300"]Яна и Орлин се събират Яна и Орлин се събират[/caption]

Изглежда обаче тези слухове ще се окажат твърде преувеличени. Източници от Нова телевизия разкриха, че бившите влюбени ще се съберат отново и то в най-скоро време. А причината за това е участието им в проекти на медията. Орлин Павлов ще се изявява във втория сезон на "Като две капки вода", а Яна ще е сред екипа на новия "Денсинг старс", научиха от hotarena.net.

[caption id="attachment_60621" align="alignright" width="300"]Орлин и Петко Орлин и Петко[/caption]

Това означава, че двамата ще прекарват доста време заедно в кулоарите на телевизията. Изглежда обаче този факт изобщо не ги притеснява. Нещо повече, запознати издават, че между Орлин и Яна изобщо не е имало драми при раздялата и цялата история е била фарс. Бившите влюбени не само са запазили приятелски отношения след раздялата си, ами изпълнителят дори се разбирал със съпруга на бившата си.

Припомняме ви, че наскоро бдителни папараци дори изловиха Петко и Орлин да купонясват заедно в обща компания.