април 27, 2024

Орлин Павлов се маха от България заради Яна и Петко

https://kliuki.net/kliuki/orlin-pavlov-se-maha-ot-balgariya-zaradi-yana-i-petko/146061 Kliuki.net
Орлин Павлов се маха от България заради Яна и Петко

Орлин Павлов все още не може да преживее болката от раздялата си с танцьоркатаОрлин Павлов не вижда смисъл да стои в страната ни и да гледа щастието на бившата си

Орлин Павлов е твърдо решен да напусне България. Обичаният изпълнител до момента отказваше да се опитва да гради кариера в чужбина, тъй като е особено свързан със семейството си и не можеше да си представи да живее разделен от майка си, баща си и сестра си.

[caption id="attachment_89431" align="aligncenter" width="300"]Орлин Павлов Орлин Павлов[/caption]

Прекалено драматичната му раздяла с танцьорката Яна Акимова, вече Димитрова, с която бяха заедно 4 години обаче го накарала да размисли. 35-годишният певец все още преживявал трудно случилото се между него и настоящата госпожа Димитрова. Която го заряза, за да се хвърли в обятията на богаташа Петко Димитров, за когото се омъжи и му роди и син. Звездната двойка е нон стоп в интереса на медиите и Орлин бил принуден постоянно да ги вижда и да чете за тях и семейното им щастие.

Това само допълнително напомняло на изпълнителя за предателството и той все по-често се оплаквал, че не се чувства особено добре в България, научиха от hotarena.net. За решението му да напусне страната допринесли и последните му турнета извън граница. Ухиленият симпатяга останал изненадан какъв голям успех е пожънал по време на изпълненията си в САЩ и в Англия, където българите там го приели повече от радушно.

Това го обнадеждило, че зад граница има шансове за още по-успешна кариера и от тази тук. Още повече, че освен добър певец, Орлин Павлов се справя и доста добре като танцьор и актьор. И със сигурност ще успее да се реализира далеч от неприятния спомен за бившата си, коментират онлайн потребителите.