април 26, 2024

Орлин Павлов се побърка - с ново гадже, но отегчен и в депресия

https://kliuki.net/kliuki/orlin-pavlov-se-pobarka-s-novo-gadzhe-no-otegchen-i-v-depresiya/143957 Kliuki.net
Орлин Павлов се побърка - с ново гадже, но отегчен и в депресия

Орлин Павлов си хвана ново гадже, но все така не може да се оттърси от връзката си с Яна на Петко

Орлин Павлов се побърка окончателно, притеснени са негови близки, научи Kliuki.net.

Певецът има повод за радост, но въпреки това е крайно отегчен и депресиран. Отскоро той е с ново гадже, но докато си пиели кафето, за всички наоколо станало ясно, че Орлин умира от досада, писа „Всеки ден”, предава hotnews.bg.

[caption id="attachment_73068" align="alignright" width="300"]Орлин Павлов Орлин Павлов потънал в депресия заради Яна Акимова[/caption]

Блондинката до него била особено красива и свежа, но звездата въобще не проявявал интерес. Явно и тази връзка скоро ще рухне, защото няма как дамата да остане при него при подобно отношение.

Орлин Павлов бил като обсебен от Яна Акимова, която сега е с Петко Димитров. По време на срещата той бил зает повече да изучава менюто с тортите, отколкото да обърне внимание на хубавицата до себе си.

А тя мълчала и стоически понасяла студенината му. Орлин давал вид пред приятелите си, че не страда за Яна, но истината била съвсем различна. Той толкова потънал в самосъжаление, че вече отказвал да има сериозна афера.

Залагал само на временните приключения, но и те го натъжавали допълнително. За да демонстрира, че Яна не му липсва,Орлин дори си позволи някои груби думи по неин адрес. Той я считал за малка и неразсъдлива, затова нямал какво да си общува с нея.

Майката на Орлин Павлов пък си мечтаела вече за внуци, но 35-годишният изпълнител отказвал да прави такива планове.

„Докато не признае поне пред себе си, че още страда по Яна, няма да се оправи”, категорични са загрижени за Орлин Павлов.