май 21, 2024

Орлин Павлов забрави Яна, заби Вили Марковска

https://kliuki.net/kliuki/orlin-pavlov-zabravi-yana-zabi-vili-markovska/144917 Kliuki.net
Орлин Павлов забрави Яна, заби Вили Марковска

Орлин Павлов теши актрисата след развода със съпруга й

Орлин Павлов е забил Виолета Марковска, гласи последната светска клюка! Двамата се запознали това лято на морето в обща компания и много бързо си станали близки, издават ги техни общи приятели. Разочарованията, които изпитали от предишните си връзки, ги сближили изключително много и познанството им бързо прераснало в страстна афера, научиха от hotnews.bg.

[caption id="attachment_81852" align="alignleft" width="300"]Орлин Павлов и Вили Марковска са най-новата светска двойка? Орлин Павлов и Вили Марковска са най-новата светска двойка?[/caption]

Двамата обаче предпочитат да пазят отношенията си в тайна, поне на този етап. Както знаете, Орлин Павлов дълго време не успяваше да преодолее болката от предателството, която бившата му - Яна Димитрова, му нанесе. Танцьорката го заряза заради бизнесмена Петко Димитров, за когото се омъжи и дори му роди дете. От тогава насам певецът не успяваше да си намери половинка, издават го негови близки.

Вили Марковска пък преживя болезнен развод със съпруга си, за когото се говореше, че я потиска психически и че й забранява да се снима във филми. Заговори се дори, че заради него актрисата е на ръба на анорексията, тъй като е изпаднала в мания да бъде все по-слаба. Покрай новите си отношения с Орлин Павлов обаче Вили отново започнала да се усмихва, радват се приятелите й.