април 24, 2024

От Баптистка църква се подиграха с паметта на Пол Уокър с видео!

https://kliuki.net/kliuki/ot-baptistka-carkva-se-podigraha-s-pametta-na-pol-uokar-s-video/141774 Kliuki.net
От Баптистка църква се подиграха с паметта на Пол Уокър с видео!

Заканиха се и да стачкуват на погребението на Пол Уокър, като погазят скръбта на близки и роднини на актьора

[caption id="attachment_55906" align="alignleft" width="300"]Пол Уокър От Баптистката църква Westboro минаха всякакви морални граници[/caption]

От Баптистката църква Westboro направиха шокиращ клип, в който се подиграха с паметта на Пол Уокър. „В чест на Всемогъщия Бог, убил Пол Уокър, ви представяме тези знаци и по-добри визуални ефекти от оригиналните на филма „Бързи и яростни.“ С такъв анонс скандалните американски екстремисти публикуваха видеото, което разтърси близки и фенове на Пол Уокър.

В клипа са заснети две деца – момче и момиче, които пускат две детски колички върху импровизирана състезателна писта. На едната кола пише „God hates fags“ (от англ.: „Господ мрази хомосексуалистите“), а на другата – „Don’t worship the dead” („Не почитайте мъртвите“).

В началото на пистата е написано: „Бързи и яростни“.

Видеото е поредната провокация от страна на Баптистката църква Westboro. Идеологията, която изповядват, е срещу хората с различна ориентация, военните, известните личости, като често изразяват протестите си на погребения. Именно на предстоящото погребение на Пол Уокър екстремистите се заканиха да стачкуват, като оскърбят близките на покойния, писа Razkritia.com. Виж повече ТУК.

Те са заплашили, че ще заградят погребението с колчета, скандални постери и прочие действия, типични за тяхното вероизповедание. Протестът им срещу Уокър в случая е затова, че е учил хората да живеят бързо и яростно.

Някои наричат баптистите от Westboro сектанти, но истината е, че на тях просто им доставя удоволствие да се гаврят с покойните, както и техните близки.