май 02, 2024

От ден на ден все по-слаба: Анджелина Джоли втрещи с болезнена слабост и изпито лице (Снимки)

Докато Брад цъфти на 60-ия си юбилей, бившата му половинка съвсем се стопи и посърна

https://kliuki.net/kliuki/ot-den-na-den-vse-po-slaba-andzhelina-dzholi-vtreshti-s-boleznena-slabost-i-izpito-lice-snimki/215398 Kliuki.net
От ден на ден все по-слаба: Анджелина Джоли втрещи с болезнена слабост и изпито лице (Снимки)

Когато през 2018 г Джоли обяви развода си с Брад Пит, изненада всичките си фенове, които не можаха да повярват за краха на 11-годишната връзка на любимите си звезди. Които сложиха край  на брака си само след 2 години. Откакто станаха семейство по закон.

След обявяването на раздялата бившите съпрузи в продължение на почти 7 години не можеха да се споразумеят за разделянето на имуществото и попечителството над децата. Анджелина не направи отстъпки на бившия си мъж. В крайна сметка, според вътрешни хора, причината за развода е пристрастяването на Пит към алкохола. В бракоразводния съд актрисата разказа за ужасните му пристъпи на гняв, които са наблюдавани не само от нея, но и от децата им.

От ден на ден все по-слаба: Анджелина Джоли втрещи с болезнена слабост и изпито лице (Снимки)

Затова Джоли поиска еднолично попечителство над наследниците. Брад обаче също нямаше да се откаже.Той  бе на лечение от зависимост и искаше да участва в живота на децата си. В резултат на това тримата непълнолетни наследници на двойката живеят с майка си, но Пит има право да ги вижда.

От ден на ден все по-слаба: Анджелина Джоли втрещи с болезнена слабост и изпито лице (Снимки) - Снимка 2

Освен това разводът беше толкова дълъг, защото Анджелина искаше да си остави част от имението във Франция с голяма къща и винарна. Но 7 години съдебни спорове толкова умориха бившите съпрузи, че Джоли се съгласи да направи отстъпки.

От ден на ден все по-слаба: Анджелина Джоли втрещи с болезнена слабост и изпито лице (Снимки) - Снимка 3

Ако Пит след официалния развод очевидно се чувстваше свободен, той си намери  нова приятелка, по която сега е луд. Тогава се оказа, че окончателната раздяла със съпруга й е болезнена за Анджелина. Наскоро папараци я заснеха на разходка с децата си. Актрисата беше с черен костюм и очила, лицето й изглеждаше много изтощено.

Анджелина винаги е била чувствителна към всичко, дори към незначително напълняване. Наскоро обаче тя започна да изглежда не просто слаба, но болезнено слаба. Явно актрисата все още преживява раздялата с любимия си мъж.

Източник: Wday.ru