април 19, 2024

Отслабналата Алина Кабаева лъсна в скромен тоалет (Любовницата на Путин скри всичките си диаманти – Снимки)

Любовницата на руския президент спешно смени гардероба си, залага на тоалети и аксесоари на родни дизайнери

https://kliuki.net/kliuki/otslabnalata-alina-kabaeva-lasna-v-skromen-toalet-lyubovnicata-na-putin-skri-vsichkite-si-diamanti-snimki/202143 Kliuki.net
Отслабналата Алина Кабаева лъсна в скромен тоалет (Любовницата на Путин скри всичките си диаманти – Снимки)

Алина Кабева, която е смятана за любовница на Владимир Путин и предполагаема майка на по-малките му деца бе забелязана в много скромен външен вид. Какво се случи, питат се хората и се чудят къде изчезнаха всичките й диаманти?

От доста години за Алина и руският президент се носят слухове, че тя му е тайна съпруга или любовница. През последната година в интернет се появиха разследвания, които доказват, че спортистката живее с  Путин в имения край Валдай, а освен това е отрупана с уникални подаръци от него. Сред тях са дворци, луксозни апартаменти и даже спортен комплекс в Сочи.

Отслабналата Алина Кабаева лъсна в скромен тоалет (Любовницата на Путин скри всичките си диаманти – Снимки)

Онзи ден Кабаева се появи именно в тузарския комплекс на закриването на фестивала по худ. гимнастика „Алина-2023”. Това, което направи впечатление на зрители и спортисти бе, че тя се показа в скромна рокля на чеченски дизайнери. Тоалета й, който подчерта тънката й талия  бе допълнен не със златни  обеци с диаманти, а с такива от месинг и речни перли, изработени от рускинята Олена Костенкова.  

Отслабналата Алина Кабаева лъсна в скромен тоалет (Любовницата на Путин скри всичките си диаманти – Снимки) - Снимка 2

Преди година, две Кабаева парадираше със скъпарски тоалети , като например рокля на „Оскар де ла Рента”, която имаше цена на употребявана кола (3500 долара).

Отслабналата Алина Кабаева лъсна в скромен тоалет (Любовницата на Путин скри всичките си диаманти – Снимки) - Снимка 3

Може би любимата на руския президент е принудена от него да рекламира само родните им брандове.  А още повече, че любовницата му бе включена от много държави в санкционните им списъци и пътят на Алина към Европа е затворен.