февруари 06, 2023

Пълен скъсаняк! Карен на Златка я заведе в Гърция за 80 евро на нощ (Арменецът носи само турски ментаци, тя го търпи, за да дразни Благой)

https://kliuki.net/kliuki/palen-skasanyak-karen-na-zlatka-ya-zavede-v-garciya-za-80-evro-na-nosht-armenecat-nosi-samo-turski-mentaci-tya-go-tarpi-za-da-drazni-blagoy-2/166835 Kliuki.net
Пълен скъсаняк! Карен на Златка я заведе в Гърция за 80 евро на нощ (Арменецът носи само турски ментаци, тя го търпи, за да дразни Благой)

Част от родните бръмчалки завидяха на Златка Райкова, че си е хванала млад и богат мъж. Истината се оказа малко по-различна, узна Kliuki.net.

Познати на Карен Хачатрян твърдят, че той въобще няма толкова пари, колкото парадира, и е просто въздух под налягане. Арменецът имал някой лев, но само когато успее да завърти далавера, иначе финансовото му положение било по-ниско от средната класа у нас.

„Новият на Златка е доста скъсан. Кара кола на лизинг и целият е облечен в ментета, както и тя. Делят си разходите, когато ходят по почивки. Всичко е фалш и лъжа за пред хората и уж да дразни Благо. Много я е яд, че той я заряза и откача от злоба. Никой не я иска вече, защото остаря. Много бройки навъртя и трудно може да я вземе някой за жена” – коментират познати на смуглата двойка, която обожава да се припича на слънце и в солариума.

В момента влюбените гълъбчета са на почивка на родното море, където най-вероятно отмарят без пари, срещу реклама. Преди това двамата бяха на Санторини, където не спираха да парадират с уж луксозния си начин на живот, маркови одежди и африкански тен. В действителност са спали в апартамент под наем за 80 евро на нощ.

Мис Плеймейт 2007 дори се обясни в любов на арменеца, който я накичи със злато като циганска баронеса. Източниците ни подшушнаха, че гривните „Картие”, с които се хвали русата изкусителка, са фалшиви и струват доста евтино.

Научихме, че Хачатрян е бивше гадже на друга плеймейтка – Моника Валериева. Дупничанката дори била кръстила котката си на името на бившия си. Красивият бенгалски котарак се казва Карел. Оказва се, че Моника и Златка са баджаначки поне за трима мъже – Карен, Валери Божинов и Благой Георгиев – Джизъса, с които левенти и двете изкусителки са имали кратки интимни афери.