април 18, 2024

Пълна мизерия! Мартина на Слави няма пари дори за гащи! Мързи я да бачка и разпродава „парцалите“ от Дългия, за да сложи нещо на масата

https://kliuki.net/kliuki/palna-mizeriya-martina-na-slavi-nyama-pari-dori-za-gashti-marzi-ya-da-bachka-i-razprodava-parcalite-ot-dalgiya-za-da-slozhi-neshto-na-masata-2/166850 Kliuki.net
Пълна мизерия! Мартина на Слави няма пари дори за гащи! Мързи я да бачка и разпродава „парцалите“ от Дългия, за да сложи нещо на масата

Мартина Огнянова тъне в нищета 8 години след скандалната раздяла със Слави Трифонов!

Бившата балерина Мартина Огнянова, която ръководеше балета на „Шоуто на Слави“, в момента живее изключително тежко. Блондинката, която през 2014 г. напусна Слави Трифонов, защото я „държеше в златна клетка“ и от време на време я ступваше, е много зле с парите.

Мартина е останала без пукнат лев, а семейството й е четиричленно. Тя е омъжена за боксьора Коко Колев, от когото има две деца и заради когото заряза лидера на ИТН.

Към днешна дата обаче Мартина е в отчайващо положение. Тя няма какво да сложи за ядене на децата си на масата, дори няма пари за нови гащи, което е твърдото дъно.

Вместо да се хване на работа, дори две, ако трябва, както правят много хора, ексбалерината я мързи и затова е намерила по-лесен начин да припечели пари. Той се състои в разпродажба на дрехи. Всичките са скъпарски и са подарък от Слави Трифонов по време на връзката им.

Мартина пусна обява във Фейсбук, в която предлага рокли с размер S и XS, както и обувки от номер 35. Всички били носени 1-2-3 пъти.

През годините след раздялата с Дългия Мартина се пробва в няколко сфери, за да се издържа. Беше козметичка, после маникюристка, но се оказа, че в нищо не я бива и затова сега е много зле с парите.

Освен това за нея се говори, че е и доста мързелива. Не си падала много по работата и може би затова омая шефа си Слави, за да може да се ползва с привилегии и да не се налага да се поти с работа, а с нещо друго.

Варненката се опитва да спечели пари по всякакъв начин, само и само да не работи. Тя продава и апартамента в ж.к. „Бояна“ в София, който Слави и подари навремето. Той е над 100 кв. м., но вече една година никой не иска да го купи.