май 17, 2024

Пълно разочарование от четвърт финала на „Денсинг старс” (Отпадна Виктор, а Натали посърна на косъм от елиминация)

Почитателите на танцувалното шоу побесняха от негодувание и пълно разочарование

https://kliuki.net/bg-kliuki/palno-razocharovanie-ot-chetvart-finala-na-densing-stars-otpadna-viktor-a-natali-posarna-na-kosam-ot-eliminaciya/222542 Kliuki.net
Пълно разочарование от четвърт финала на „Денсинг старс” (Отпадна Виктор, а Натали посърна на косъм от елиминация)

Публиката  зрителите на „Денсиг старс” не бяха изживявали подобна разочароваща вечер като елиминацията снощи. Те са гневни на продуцентите, като стигнаха до извода, че всичко в шоуто предварително е нагласено и финала е предрешен.

Зрителите не могат да допуснат, че докторката Щонова и партньора й могат да оберат зрителския вот и да се наредят на второ място в общата класация. А Натали и партньора й, които бяха оценени с 40 точки от журито да заемат предпоследното място и да бъдат застрашени за изгонване.

Горката Натали направо посърна и пребледня не очаквайки да я сполети тая съдба – от фаворитка да се превърне в застрашена от напускане. Така един срещу друг се изправиха русокосата фурия и двойката на Виктор и Михаела в елиминационен танц. Който все пак бе спечелен от дългокраката синоптичка. А ергенът стана изкупителна жертва и бе отстранен.

По-голям хейт не е имало до сега в танцувалното шоу. Особено срещу прехвалената доктор Щонова и Месечков: „Аз си мислех, че Неделя ще се покълчи 2,3 лайфа и ще я отпратят. Но с партньор като Месечков не ми се вярваше, че ще се състезават само да се покажат. Даже вчера си помислих, че ще вземат и да спечелят …”, „Не мога да си намеря място от яд, че Неделя и Наско са втори, какъв е този животински ентусиазъм да давате глас за шоу гърл Неделя Щонова, а да изгоните Мишето и Виктор! Ами благодаря, гледайте си я!”

Източник:Фейсбук