март 29, 2024

Папи Ханс призна любовта си към Сара навръх рождения й ден

https://kliuki.net/kliuki/papi-hans-prizna-lyubovta-si-kam-sara-navrah-rozhdeniya-y-den/167081 Kliuki.net
Папи Ханс призна любовта си към Сара навръх рождения й ден

Със сигурност ще го помни дълго

Това стана на 13 септември, когато Сара Драгулева навърши 26 години. Папи Ханс написа в социалните мрежи, че тя е неговото слънчице, ангелче и прочие баналности и по-впечатляващото бе, че й благодари, че го изтрайва и го обича въпреки всичко. С това певецът и писател намекна, че има труден характер, заради който досега жена не се е задържала дълго около него. С изключение на Сара, с която са заедно вече 2 години. Двамата са решили дори да предприемат следващата крачка в отношенията помежду си и са заживели под един покрив.

Папи Ханс публикува и общи снимки с условието, че може би няма да харесат на Сара, но са си изцяло техни, защото не са правени за социалните мрежи.

Сара има широк спектър от интереси, тя е манекенка и актриса, участва в множество фотосесии, а ролята й в сериала „Братя“ вече я направи разпознаваема в гилдията.

За Константин Трендафилов, както се казва в действителност Папи Ханс, Сара е най-добрата актриса, която я очаква блестящо бъдеще. Нямаме данни доколко е реална преценката му, след като тя има само една известна роля досега.

След връзката си с певицата Дара Папи Ханс дълго време беше сам. Преди 3 години за кратко той имаше любовен роман с красивата португалка Рита, но двамата така и не можаха да станат двойка.

Трендафилов неведнъж е изтъквал, че е ужасно претенциозен към жените и затова не може да си намери сериозно гадже. Жълтите медии дори намекваха, че тича по левия тротоар, но мачото винаги е отричал това.

Ето че сега Папи си е намерил точната половинка и го играе щастлив в социалните мрежи.

Източник: „Уикенд“