October 18, 2024

Първата поява на Мелания Тръмп в президентската кампания на Доналд впечатли (Бъдещата първа дама отнесе страстна целувка от съпруга си – Снимки)

Раненият Доналд Тръмп целуна Мелания пред целия свят

https://kliuki.net/kliuki/parvata-poyava-na-melaniya-tramp-v-prezidentskata-kampaniya-na-donald-vpechatli-badeshtata-parva-dama-otnese-strastna-celuvka-ot-sapruga-si-snimki/227012 Kliuki.net
Първата поява на Мелания Тръмп в президентската кампания на Доналд впечатли (Бъдещата първа дама отнесе страстна целувка от съпруга си – Снимки)

Остават няколко месеца до 4 ноември, което означава, че отново трябва да се потопим във вълна от интриги и... елегантни тоалети на бъдещата господарка на Белия дом. Вчера Доналд Тръмп, преди да говори на провеждащия се конгрес на Републиканската партия на САЩ, подписа документи, отбелязващи началото на президентските дебати.


И въпреки важността на личността на Доналд, камерите на репортерите буквално „се насочиха“ към красивата му съпруга. Мелания се появи на събитието, облечена както винаги в безупречен костюм. Този път бъдещата първа дама беше с червени дрехи от две части на Dior и любимите си обувки на ток Christian Louboutin, превърнали се вече в легенда.


Тръмп беше възхитен от образа на съпругата си - той дори се разтревожи, когато тя влезе на сцената и веднага я целуна. Кадърът запечата както страстен флирт, така и... простреляното ухо на бъдещия собственик на Белия дом.
Нека отбележим, че вчерашният костюм на Мелания е повторение на нейния външен вид, с който беше във Франция на среща с Еманюел и Брижит Макрон. Вероятно това беше направено специално, за да покаже нейното екологично отношение към облеклото и липсата на шопингизъм на бъдещата господарка на Белия дом.


Нека отбележим, че в допълнение към яркия образ на Мелания, вечерта беше запомнена с доста емоционалното представяне на самия Тръмп. „Така че тази вечер, с вяра и отдаденост, гордо приемам вашата номинация за президент на Съединените щати“, каза той под аплодисменти в началото на речта си на текущия конгрес на партията.

Източник: wday.ru