март 28, 2024

Паулина от "Игри на волята" заби волейболист (Вижте кой е младокът – Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/paulina-ot-igri-na-volyata-zabi-voleybolist-vizhte-koy-e-mladokat-snimki/165351 Kliuki.net
Паулина от "Игри на волята" заби волейболист (Вижте кой е младокът – Снимки)

Паулина от "Игри на волята" си има ново гадже

Въпросният младеж е не кой да е, а популярен наш волейболист. Той носи името Стилян и е професионален играч на волейболния Дунав (Русе). Младокът е само на 27 години, но пред него се очертава обещаваща кариера в спорта. Родом е от Перник и се води юноша на "Миньор". Как са се запознали двамата, също е много интересно. Паулина може и да не се представи така, както очакваше, в предаването, но именно по време на кастингите среща бъдещата си любов. [caption id="attachment_190223" align="aligncenter" width="300"]Паулина забърса волейболист Паулина забърса волейболист
Снимка: Инстаграм[/caption] Към днешна дата влюбените се наслаждават на връзката си и никак не се крият. Наскоро при гостуването си при Гала и нейното предаване "На кафе" Паулина сподели, че е открила любовта, при това в лицето на волейболист. Накъде ще се развият отношенията им, само времето ще покаже. Факт е обаче, че красавицата съчетава в себе си редица качества, които я правят потенциална мъжемелачка.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by PAULINA (@paulinagoranov)

По време на шоуто тя се показа като амбициозна млада дама, решена да спечели на всяка цена. Извън смелостта и качествата ѝ за победа Паулина се прочу и като една от най-големите хубавици в "Игри на волята". От дете блондинката живее в България, но в гените си носи и полска кръв. Майка ѝ е полякиня и Полша остава завинаги част от живота ѝ. Другият талант на русото изкушение безспорно бе пеенето.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by PAULINA (@paulinagoranov)

Риалити звездата се прочу с участието си в полски формат, където се яви с народната песен "Катерино моме". Изпълнението ѝ предизвика истински фурор пред журито и нищо неподозиращата публика. Преди пет години Паулина участва и в "Гласът на България", а след това продължи с музикалните си изяви и по софийските клубове.