юли 14, 2024

Паулина Вега е Мис Вселена 2015 (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/paulina-vega-e-mis-vselena-2015-snimki/145954 Kliuki.net
Паулина Вега е Мис Вселена 2015 (Снимки)

Паулина Вега отвя конкуренцията с безупречна форма по банскиПаулина Вега е рядко съчетание от красиво лице и перфектно тяло

Паулина Вега е новата Мис Вселена! Красивата млада дама е носителка на титлата Мис Колумбия, а след проведената снощи церемония, вече може да се похвали и с короната на най-красивата неомъжена жена в света на 2015 година. Красавицата е родена в град Баранкила, Колумбия и е на 22 години.

[caption id="attachment_88683" align="alignright" width="300"]Паулина Вега е Мис Вселена 2015 Паулина Вега е Мис Вселена 2015[/caption]

Тя успя да се пребори за титлата с останалите 87 претендентки от целия свят. Колумбийката е внучка на известния тенор Гастон Вега и успя да впечатли журито не само с перфектната си визия, но и със смислените отговори, които даде на зададените й въпроси. Паулина Вега е студентка в Университета Хавериана в колумбийската столица Богота, където следва бизнес администрация. Красавицата се занимава с моделство още от 8-годишна възраст, научиха от Daily Mail. Висока е 1,75 метра и идва от многолюдно семейство. Колумбийката има трима братя и 4 сестри.

Първа подгласничка на Паулина Вега стана Ниа Санчес - Мис САЩ, която беше избрана за най-красивата неомъжена жена в Америка през юни миналата година. Любопитното е, че Санчес има черен колан по таекуондо. В челната петица на Мис Вселена 2015 влязоха още представителките на Холандия, Ямайка и Украйна.

Престижният конкурс се проведе на 63 път като тази година домакин беше Маями, Флорида. Победителката пък е четвъртата представителка от Южна Америка, която печели титлата през последните седем години. Преди нея с престижната корона се окичваха представителките на Венецуела в цели три издания на конкурса - през 2007 и 2008 година, както и през изминалата 2014.

Междувременно вие разгледайте в галерията ни снимките на красивата Паулина Вега и преценете сами дали хубавицата от Колумбия е най-достойната носителка на титлата Мис Вселена 2015.

Паулина Вега Паулина Вега paulina vega2 paulina vega3 paulina vega4