април 26, 2024

Павел на Преслава предизвикал адско меле в центъра на София (Мачото се превърна в реална заплаха за певицата и дъщеря им)

https://kliuki.net/kliuki/pavel-na-preslava-predizvikal-adsko-mele-v-centara-na-sofiya-machoto-se-prevarna-v-realna-zaplaha-za-pevicata-i-dashterya-im/165816 Kliuki.net
Павел на Преслава предизвикал адско меле в центъра на София (Мачото се превърна в реална заплаха за певицата и дъщеря им)

Мъжът на фолкаджийката е джигит на пътя, провинциалния бизнесмен помлял кола в центъра на столицата

Пламен на Преслава е любител на високите скорости и се изживява като джигит на пътя. Врачанския бизнесмен лъсна в клип на Министерството на вътрешните работи, в  който са показани най-тежките и нагли нарушения на ЗДвП  в столицата за миналата година. В социалната мрежа преди дни органите на реда пуснаха видео от камерите за видео наблюдение, които са снимали множество шофьори.Които мачкат правилата за движение. Един от наглите участници се оказва половинката на фолк певицата от Добрич Преслава. Който с бясна скорост кара мощния си звяр Мерцедес G класа. Мелето  се е случило през есента на 2021 г. И от кадрите се вижда как Павел преминава с бясна скорост през кръстовището на бул. „Черни връх” и бул. „Н. Вапцаров”. Пресича трамвайната линия и предприема забранена маневра, изпреварвайки друг автомобил. Мощният джип на Павел е подпрян странично от кола, водачът на която завива наляво към булевард „ Н. Вапцаров”. При сблъсъка колата  се завъртяла няколко пъти, а Мерцедеса на възлюбения на певицата за малко да се обърне, заставайки на 2 гуми. Но все пак успява да се задържи на пътя. За радост на участниците в мелето то завършва без жертви. Само с нанесени щети по автомобилите.Макар нарушението, което извършва Павел да е тежко и трето по ред няма данни да му е отнета книжката. Според данни от вестник „Уикенд” врачанския бизнесмен се отървал пред органите на КАТ. Вината за мелето поел негов работник, който признал пред органите на реда, че той шофирал джипа. Много пъти Павел е хващан да управлява без да спазва закона. През 2020 г той бе сниман как минава с висока скорост по затворен за ремонт участък на булевард  „България”. И тогава не бе санкциониран от КАТ. [caption id="attachment_192166" align="aligncenter" width="350"]Павел на Преслава предизвикал адско меле в центъра на София (Мачото се превърна в реална заплаха за певицата и дъщеря им) Татуираният възлюбен на певицата джигит на пътя
Снимка: Инстаграм[/caption] Но по-лошото е това, че провинциалния бизнесмен се превърна в реална заплаха за живота на Преслава и дъщеричката им Паола. Колежки на певицата се притесняват за семейството, защото Павел шофира опасно и неразумно. А е факт, че той винаги съпровожда фолкаджийката по нейни участия из цялата страна. Източник: вестник „Уикенд”