май 08, 2024

Пенелопе Крус се подстрига с нова прическа (Актрисата се подмлади с 15 г, прилича на ангел –Снимки)

Холивудската звезда ще ви вдъхнови с новия си образ

https://kliuki.net/kliuki/penelope-krus-se-podstriga-s-nova-pricheska-aktrisata-se-podmladi-s-15-g-prilicha-na-angel-snimki/217671 Kliuki.net
Пенелопе Крус се подстрига  с нова прическа (Актрисата се подмлади с 15 г, прилича на ангел –Снимки)

Знойната испанска красавица Пенелопе Крус ще отпразнува 50-ия си рожден ден този април. Но никога не би й дал възрастта.

„Гени ли са или титанична работа върху себе си?“, е въпросът, който феновете задават всеки път, когато видят нови снимки на актрисата от червения килим или от обикновена разходка. Идеална фигура, сияен поглед, лице без нито една бръчка: дори 20-годишни момичета могат да й завиждат.

Изглежда, че самата Крус крие красотата и сексуалността си от екрана.

На червения килим тя може да бъде видяна в скъпи, красиви, но не много комплиментарни тоалети. Те не винаги изглеждат хармонично на Пенелопе  скривайки всички предимства и подчертавайки недостатъците

За съжаление, от много години тя предпочита така наречената „вечна класика“, която би била по-подходяща за елегантни дами над 60 години, отколкото за ярка испанка.

Тя е също толкова консервативна в навиците си за красота. Например прическата й остава практически непроменена от много дълго време: кичур тъмна коса, която звездата обикновено носи на кок за червените килими.

Актрисата преди промяната

Вярно е, че през последните години актрисата периодично изсветлява кичурите си, създавайки ефект на акценти върху косата си. Вярно, тогава се връща към естествения си цвят.

Но сега на едно от социалните събития Пенелопе беше видяна в актуализиран образ. Удълженият боб сякаш подмлади звездата, правейки я наистина стилна и дръзка.

И с новата прическа, прилича на хлапачка 

Изглежда, че Крус най-после е сменила фризьора си и е решила да направи промяна в очакване на пролетта. И това много й отива.

Припомняме, че Пенелопе често говори за своите тайни за красота в интервюта. Първо, това е храненето. Актрисата напълно се отказа от захарта и млечните продукти, но яде много животински протеини.

Крус спортува и особено обича йога. Според звездата тези тренировки имат добър ефект не само върху обема, но и върху общото енергийно ниво и, колкото и да не е за вярване, върху кожата.

Източник: Wday.ru