април 18, 2024

Пенка Георгиева си уреди лъскава работа! Без диплома и неграмотна?!

https://kliuki.net/kliuki/penka-georgieva-si-uredi-laskava-rabota-bez-diploma-i-negramotna/143029 Kliuki.net
Пенка Георгиева си уреди лъскава работа! Без диплома и неграмотна?!

Пенка Георгиева вече го раздава важна в дискотека, какво като е неграмотна

 

Пенка Георгиева си уреди лъскава работа – макар да е без диплома и да е неграмотна, научи Kliuki.net.

Завистниците в мрежата редовно я атакуваха, че нищо не става от нея, но Пенка се изкефи максимално, защото късметът я намери почти на улицата…

[caption id="attachment_65017" align="alignright" width="300"]Пенка Георгиева се уреди с лъскава работа - неграмотна и без диплома, ама с късмет! Пенка Георгиева се уреди с лъскава работа - неграмотна и без диплома, ама с късмет![/caption]

Във Фейсбук тя получила страхотна оферта и нямало как да откаже, писа изданието HotArena.net. В момента Пенка Георгиева е управител на салон в дискотека в Студентски град. Там го раздава важна и посреща клиентите с усмивка, а после ги насочва къде да се настанят.

Пенка е хостеса, както е модерно да им казват днес на такива момичета, но въпреки нощния труд, не се била отказала от школото. Тя успяла да премине 4-ти клас и сега продължава напред.

Дано някой ден да вземе кетап, че поне да не я тровят за тази липса, надяват се тези, които й симпатизират. Колкото и да е изненадващо, да, има и такива, които са загрижени за бъдещето на Пенка Георгиева.

Манекенката пък явно е решила да докаже, че я бива не само да разхожда бански костюми и да се перчи в разни риалити предавания. Тя останала трогнала от предложението на господина, който я оценил, въпреки критиките по неин адрес, разказва още списание „Стори”.

Гаджето на ромката обаче я зарязал, защото не издържал тя да работи в късните часове.

Въпреки това участничката в Биг Брадър смята да се справи с новото предизвикателство, без нищо да помрачава успеха й – вижте доволната Пенка Георгиева!