юни 23, 2024

Пеньо от Биг Брадър смени пола – ето как се подвизава

https://kliuki.net/kliuki/penyo-ot-big-bradar-smeni-pola-eto-kak-se-podvizava/143817 Kliuki.net
Пеньо от Биг Брадър смени пола – ето как се подвизава

Пеньо от Биг Брадър събра пари и си смени пола с операция

Пеньо от Биг Брадър вече е в кожата си, научи Kliuki.net.

Той успя да събере пари за операция и си смени пола. Пеньо вече е Парис и по лична карта, писа изданието HotArena.net.

Понеже Пеньо отдавна се надява да му изгрее звездата в Холивуд, той смята, че името ще му помогне това да се случи. Пеньо е платил цели 20 бона за интервенцията, която е направена от хирурзи в Турция.

[caption id="attachment_71855" align="alignright" width="300"]Пеньо от Биг Брадър Пеньо от Биг Брадър си смени пола, вече официално е Парис[/caption]

След участието си в Биг Брадър, Пеньо се прехранва с посещения на партита, където забавлява гостите с парчето си Летя с колата. Купонджиите се превивали от смях, докато той се фръцкал в дамски дрехи, а специфичният му говор допълнително гарантирал веселбата.

Пеньо от Биг Брадър натрупал капитал и от богатите си гаджета. Той забърсал няколко обвързани мъже, които с радост плащали за креватни изпълнения с него.

Само преди дни той се появи в цялата си прелест на церемонията на наградите Аскеер. Пеньо дошъл с приятели, преобразен в дълга шарена рокля. Когато го разознали обаче, той побързал да се скрие из ъглите на Театъра на армията.

А какво прави Пеньо на такова културно събитие?!

Атрактивният брадър имал честта да учи в колеж в класа на проф. Надежда Сейкова, а тя получи отличие за принос в изкуството. Нищо чудно скоро да видим Пеньо на сцена, а той мечтаел също да пробие пак в музиката, разказа „Всеки ден”.

Ако попадне на спонсори, които да му ударят рамо, сигурно ще засенчи родните чалгаджийки.

Вече се готвил да разбие класациите са албум и видеоклип, който щял да се казва Трансформация и ще включва кадри от операцията за смяна на пола му, издаде Пеньо от Биг Брадър.