февруари 29, 2024

Петко и Яна в Денсинг Старс – съживиха спомена за влюбването си!

https://kliuki.net/kliuki/petko-i-yana-v-densing-stars-sazhiviha-spomena-za-vlyubvaneto-si/142934 Kliuki.net
Петко и Яна в Денсинг Старс – съживиха спомена за влюбването си!

Петко и Яна се появиха отново в Денсинг Старс, но този път само в публиката и си спомниха къде се влюбиха

Петко и Яна си спомниха страстно къде се влюбиха – те отново се появиха в Денсинг Старс, а околните не спряха да им се радват цяла вечер!

[caption id="attachment_64244" align="alignright" width="226"]Петко и Яна в Денсинг Старс - съживиха спомена за влюбването си Петко и Яна в Денсинг Старс - съживиха спомена за влюбването си
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Петко Димитров и красивата му съпруга Яна седнаха в публиката, за да се насладят на откриването на Денсинг Старс.

Стартът на новия сезон успя да предложи наситена емоция на зрителите, а докато звездите и техните треньори танцуваха, Петко и Яна все се целуваха и се гушкаха плътно заедно, видя Kliuki.net.

Много е хубаво, че са все така сплотени и нежни един към друг, коментираха фенове на шоуто, които забелязаха как са се отдали на чувствата си. Петко и Яна очакват първото си дете и явно са изключително развълнувани от този факт.

Нали е плод на красивата им любов, няма как да е другояче. А освен това, тази история от приказките се зароди именно на сцената на Денсинг Старс.

Какъв по-удачен повод да си припомнят откъде припламнаха искрите между тях и да върнат лентата назад, за да усети дори и тяхното бебче колко е истинско всичко, което ги свързва.

Петко и Яна определено са любимата двойка у нас, която не се натрапва, но винаги е в центъра на вниманието.

Прекрасната Яна през цялото време се усмихваше и не чувстваше неразположение, което означава, че бременността й си върви отлично и тя няма поводи за притеснения, доволни са още почитатели на семейството.

Вижте сами гълъбчетата в Денсинг Старс – Петко и Яна!

[gallery link="file" ids="64245,64246,64247"]