април 23, 2024

Певица на годината на Пайнер - мръсните номера започнаха

https://kliuki.net/kliuki/pevica-na-godinata-na-payner-mrasnite-nomera-zapochnaha/142707 Kliuki.net
Певица на годината на Пайнер - мръсните номера започнаха

Певица на годината на Пайнер е на път да скара ветеранките в гилдията

Певица на годината на Пайнер безспорно е най-мечтаната титла, за която се борят родните чалгаджийки. До церемонията по раздаването на наградите на Пайнер остават едва пет дена, а изпълнителките от бранша вече започнаха с мръсните номера, за да сринат конкуренцията.

[caption id="attachment_62501" align="alignleft" width="268"]Анелия и Галена се хванаха за косите за Певица на годината на Пайнер Анелия и Галена се хванаха за косите за Певица на годината на Пайнер[/caption]

Първа във войната се включи Анелия. Бившата съпруга на Коко Динев заяви, че очаква именно тя да стане Певица на годината на Пайнер. Тъй като през 2013 се била доказала като изпълнителка и извадила цели четири песни. Миналогодишната носителка на титлата Певица на годината на Пайнер явно изобщо не се трогва от постоянните коментари, че е спечелила незаслужено. И че истинската победителка е била Галена.

Която тази година също е спрягана като фаворитка за певица на годината на Пайнер заедно с Преслава. Това никак не се нравело на Анелия и тя решила да действа. Изпълнителката на "Предадох те" е мобилизирала феновете си, които трябва да присъстват на церемонията по раздаването на наградите на Пайнер. И да освиркват мощно всяко появяване на Галена на сцената, научиха от hotarena.net. Анелия била бясна от факта, че съперницата й за титлата Певица на годината на Пайнер вече даде ясна заявка за приза.

Галена засне провокативна фотосесия, в която влезе в ролята на кралица. Явно заявявайки амбицията си да спечели, коментират феновете.