април 19, 2024

Певицата Румяна продължава да живее в наследничката си (Вижте я)

https://kliuki.net/kliuki/pevicata-rumyana-prodalzhava-da-zhivee-v-naslednichkata-si-vizhte-ya/143489 Kliuki.net
Певицата Румяна продължава да живее в наследничката си (Вижте я)

Певицата Румяна, която си отиде преди години в катастрофа, остави богато наследство в лицето на своята Марияна

Певицата Румяна, която си отиде преди години в катастрофа, продължава да живее в наследничката си Марияна.

Kliuki.net публикува снимки и запис от изпълненията на момичето.

[caption id="attachment_69026" align="alignright" width="300"]Певицата Румяна Певицата Румяна живее в своята наследничка Марияна[/caption]

Дъщерята на Румяна има почти същите очи като нея, тя омагьосва с глас и феновете й се роят с всеки изминал ден. Няма как да бъде другояче, защото певицата Румяна ще остане в спомените на всички като ангелско създание с незабравими хитове.

[caption id="attachment_69027" align="alignleft" width="300"]Певицата Румяна Певицата Румяна щеше да е горда с дъщеря си Марияна[/caption]

Нейното копие съвсем естествено ще заеме мястото й, а талантът й е безспорен, така че го заслужава, коментират усърдно в мрежата, писа изданието lifestylebg.com. 24-годишната Марияна Андролова е ученичка на музикалното в Котел.

Тя вече си вади хляба с пеене из заведенията, въпреки че все още не може да се похвали със солиден договор към някоя от основните компании. Дъщерята на певицата Румяна има и авторски парчета, тя не разчита само на репертоара на популярната си майка, която загина трагично и остави безутешни хиляди у нас.

Сравнението с нея обаче е неизбежно, но и не винаги е толкова приятно, призната Марияна. Тя е обвинявана, че имитира Румяна, а всъщност това е ген, обяснява простичко чаровницата.

Вижте сами как благодарение на наследничката си, е „жива” певицата Румяна!

[gallery link="file" ids="69028,69029,69030"]