април 26, 2024

Пияна или дрогирана? Галена втрещи с неадекватно поведение в чалготека (Всичко за резила – Видео)

Галена няма равна, когато си играе с дозата

https://kliuki.net/kliuki/piyana-ili-drogirana-galena-vtreshti-s-neadekvatno-povedenie-v-chalgoteka-vsichko-za-rezila-video/167743 Kliuki.net
Пияна или дрогирана? Галена втрещи с неадекватно поведение в чалготека (Всичко за резила – Видео)

Тотално неадекватна се появи певицата на свое участие. Във вихъра на купона Галена демонстрира завидни умения – по кълчене и въртене на задник и микрофон, по леене на пот и клатене напред-назад, че и настрани. Въпросното участие провокира крайно отрицателни коментари в мрежата. На практика цялата интернет аудитория изкара фолкаджийката ако не пияна, то поне дрогирана.

Фейсбук маниаците не спряха да сипят грозни определения по неин адрес и ако трябва да сме честни, са доста прави. Певицата изглежда неособено адекватна, а движенията ѝ са най-малкото несинхронизирани. Кълченето на сцената прави тотална аналогия с филмите за възрастни и ако доскоро изпълнителката се чекнеше във ваната, сега е дошъл моментът да го прави пред всички. Дори и на участие.

Ясно е, че сексът продава, но все пак е нужно да има някаква граница. Доколко публиката е очарована от подобен резил, става ясно в коментарите под пикантното видео. На практика Галена се кълчи, както ѝ падне, на бесни кючеци и предизвиква по-скоро усмивка и съжаление, отколкото овации. Присъдата на коментаторите бе брутална – най-малкото тя е прекалила с дрогата. Още по-тежка присъда произнесоха други – не подобава на майка на две деца да подскача като порноактриса на всяка знайна и незнайна сцена, пък камо ли да е ментор в “Гласът на България”.