април 30, 2024

Пияната Белослава отърва кожата (Макар, че си призна, дрегерът се оказа негоден – Подробности)

Немарливи катаджии прецакаха делото на певицата пред съда

https://kliuki.net/kliuki/piyanata-beloslava-otarva-kozhata-makar-che-si-prizna-dregerat-se-okaza-negoden-podrobnosti/205860 Kliuki.net
Пияната Белослава отърва кожата (Макар, че си призна, дрегерът се оказа негоден – Подробности)

Както се изисква по закон проверилите катаджии представили пред столичната прокуратура всичките материали по случая с Белослава и от там не могли да повярват на очите си какво са получили. Оказало се, че дрегерът, с който са проверявали рожденичката и който отчел 1,25 промила алкохол не бил в изправно състояние. Машинката,  с която я уличили нямала задължителната пломба и така поставя под въпрос колко са достоверни показанията й.

Точно заради този проблем от прокуратурата не намират основание да повдигнат обвинение пред съда и явно такова дело няма да се случи.

Първоначалната информация, че на Белослава са й е взета кръвна проба също е невярна, в последствие се разбра, че звездата категорично е отказала да даде кръв. Два дена след резила тя отправи извинение към публиката си и своите близки и с това призна, че наистина е управлявала автомобила си фиркана. Но според новите обстоятелства ще отърве кожата само със скандала, в който се забърка и няма да й бъде повдигнато обвинение без най-важното доказателство.

Преди време се разбра, че заради спада в кариерата си щерката на легендарната актриса Анета Сотирова  започнала да дави мъката си с алкохол.Дано поне да й дойде акъла и  повече не сяда пияна зад волана.

Източник: Телеграф